10 dades molt curioses sobre el sexe

per Redacció, el 10 de desembre de 2020 a les 13:16


Tot i que la sexualitat és un aspecte 100% natural, encara segueix sent un tema tabú en alguns sentits. Avui dia, però, tenim molta més informació que anys enrere i fins i tot podem conèixer algunes curiositats sorprenents sobre aquest tema. A continuació us mostrem 10 de les dades més curioses que s'han recopilat en les darreres dècades:


1.Una persona es pot sentir atreta per estàtues i maniquís. Aquesta tendència rep el nom d'agalmatofilia.

2.Les sensacions eròtiques viatgen a 230km/h des de la pell fins al cervell. Durant l'ejaculació el semen ho fa a 45 km/h.


Couple Caress GIF - Couple Caress Sleeping - Descubre & Comparte GIFs
3.El penis pot reduir la seva mida si no existeix una activitat sexual.

4.És més fàcil arribar a l'orgasme si tens els peus calents.


Uso mis medias fuera del pantalón ¿y qué?
5.Quan una dona està excitada, el seu pit pot augmentar al voltant d'un 25%.

6.L'orgasme femení pot alleujar els mals de cap gràcies a l'alliberament d'endorfines, que actuen com a analgèsic.

7.La fantasia sexual més repetida és el sexe oral.El més sorprenent és que aquesta pràctica està prohibida en alguns estats d'Estats Units. En molts casos, però, les lleis van ser escrites anys enrere i actualment no es penalitza ni es persegueix.

8.Després de mantenir relacions sexuals, és molt més senzill adormir-se, ja que el sexe activa certes hormones i substàncies que afavoreixen la conciliació de la son.


Sleep Couple GIFs - Get the best GIF on GIPHY

9.Fa més de 400 anys, el doctor Wecker va trobar un cadàver amb dos penis i des d'aquell moment s'han comptabilitzat 80 casos més com aquest.

10.Durant un orgasme, es pot arribar a les 180 pulsacions.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: