Per què no hauríeu de seguir aquest truc pels cabells que s'ha posat de moda?

per Redacció, el 14 de desembre de 2020 a les 09:29
Fa poc us explicàvem que a Tik Tok s'havien fet virals diversos "consells" de bellesa relacionats amb l'acne que podien ser perjudicials per a la pell. Doncs bé, aquesta última setmana han tornat a saltar les alarmes. El motiu? Un truc per ondular-se els cabells fent servir un radiador. 

La idea la va popularitzar la tik toker italiana @elisamontorio, la qual va publicar un vídeo en què se la veia utilitzant aquest –gens recomanable-mètode. Des de llavors desenes de persones s'han sumat a aquesta perillosa tendència i han publicat gravacions utilitzant aquest "truc". 


 
@elisamontorio

##stitch con @kekka.mngcsl grazie che mi hai insegnato questo nuovo metodo HAHAHAHA ##perte ##viral ##trend ##foryou ##hairstyle

♬ It's Tricky - RUN DMC


Per què és perillosa?

 

Primer de tot, perquè apropant la cara a un radiador ens arrisquem a cremar-nos la pell i a acabar a urgències. A més a més, cal tenir en compte que els radiadors acostumen a estar fabricats amb ferro fos, material que s'escalfa ràpidament i que desprèn una temperatura massa alta pels nostres cabells. 

Així doncs, si us voleu ondular la melena, el millor és utilitzar els productes indicats per aquests casos, com ara una planxa o unes tenalles arrissadores. És importat aplicar també un protector de calor abans de fer-les servir per tal de no malmetre els nostres cabells.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: