10 pel·lícules del 2020 que han passat desapercebudes i val la pena veure

per Adolescents.cat, el 3 de gener de 2021 a les 08:55
Us portem un rànquing de 10 pel·lícules que potser us han passat desapercebudes, però que val la pena veure. Quina tries?

1.El verano que vivimos


La Isabel és una estudiant de periodisme que es veu obligada a fer pràctiques en un diari petit de la costa gallega. En arribar només vol fer una cosa, investigar, però, la feina que li assignen és escriure les esqueles del diari. Això, que pot semblar el més avorrit del món, canvia quan es troba una carta d'amor impossible que la portarà a descobrir Espanya i una història romàntica de 40 anys enrere.
Es va estrenar el 4 de desembre. 

2.'Queen and slim'


Durant la primera cita d'una parella afroamericana, tots dos són detinguts sense motiu per la policia. Després d'assassinar a un agent en defensa pròpia comença una fugida desesperada. Una pel·lícula que parla de l'abús policial cap als afroamericans, es pot veure en subscripció d'Amazon Prime.


3.'Hogar'


Una de les estrenes de la plataforma Netflix en plena pandèmia, 'Hogar' explica la història de Javier Muñoz, un publicitari d'èxit que després d'un any a l'atur ell i la seva família es veuen obligats a deixar la seva espectacular casa, molt apreciada pel protagonista. Un dia descobreix que encara conserva un joc de claus i decideix espiar als nous llogaters, infiltrar-se en la seva vida i recuperar la seva casa, costi el que costi.
 

4.'Gretel and Hansel


Una readaptació del conte dels Germans Grimm, amb un to de thriller i un crit al feminisme.
Gretel i Hansel de 13 i 9 anys viuen en la misèria absoluta, el seu pare va morir i la seva mare ara està casada amb un altre home. Com que no tenen recursos, els dos germans decideixen marxar buscant un futur millor. Per arribar a l'altre poble, s'endinsen al bosc i allà es troben diverses persones que diuen que els ajudaran, però se n'acaben aprofitant. Arriben a una cabanya, però el que no saben és que Holda, la dona gran que els ha acollit, amaga un gran secret.
Disponible a la plataforma d'amazona Prime Video.

6.'The way back'


Protagonitzada per un gran Ben Affleck que assegura que és un dels papers de la seva vida.
Jack Cunningham és una antiga estrella del bàsquet que ara està dins d'una espiral d'addiccions. Vol tornar a tenir una vida normal i es posa a entrenar a un grup de joves molt diferents entre ells . Disponible per 4,99€ a Amazon Prime Video. 

7.La innocència


La Lis és una adolescent que somia en convertir-se en estrella de circ i sortir del seu poble. Es passa el seu últim estiu amb les seves amigues i el seu nòvio. Quan decideix marxar, se n'adona que està embarassada.  Disponible a Youtube per 8.99€.

8.No matarás


Dani, un noi que durant els últims anys s'ha dedicat a cuidar del seu pare malalt, quan mor, decideix viure la seva vida. Una nit coneix a una noia, la Mila, una jove molt misteriosa i sensual. El que comença com una vetllada ideal es convertirà en un autèntic malson pel Dani que fins i tot s'arribarà a plantejar coses que mai hauria fet.  Una experiència sensorial impactant, tant per la música que t'atrapa com per els plans que fan que estiguis allà mateix amb el Dani i la Mila. 

9.'Babby Theeth'


Mila, una adolescent malalta, s'enamora perdudament de Moses, un traficant del poble. Aquest amor causarà malestar i nervis als pares de la Mila, que es desesperaran i intentaran que la seva filla deixi a Moses. 

10.Las niñas


La Celia viu amb la seva mare a Saragossa. Un dia arriba una nova companya a l'escola de monges on estudia, la Brisa. Juntes emprendran un viatge cap a 'la Expo' i les olimpíades de Barcelona 92 que farà que la Celia descobreixi que el món està fet de moltes veritats i algunes mentides.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: