7 sèries que tornen el 2021 i no et voldràs perdre

per Redacció, el 19 de desembre de 2020 a les 06:00

L'any 2021 Netflix estarà ple de noves estrenes de les teves sèries preferides. Algunes d'aquestes estan sent molt esperades i són les següents:


1.Stranger Things


La sèrie estatunidenca de suspens i de ciència-ficció escrita pels germans Matt i Ross Duffer estrenarà la quarta temporada durant l'any 2021. La trama comença en un poble fictici d'Indiana durant els anys vuitanta on en Will, un nen de dotze anys, desapareix misteriosament. L’ Eleven, una nena amb poders, ajudarà els seus amics Mike, Dustin i Lucas, a trobar-lo. A partir d’aquí, els fets estranys i les desaparicions, continuaran...Sense dubte és una de les sèries de la plataforma amb més fans. 

2.La Casa de Papel


Aquesta producció va ser creada per Álex Pina i produïda per Atresmedia fins a l'any 2017, quan va ser adquirida per Netflix i es va convertir en un fenomen global. La sèrie es basa en la història real de l'atracador de bancs Willie Sutton, que va aconseguir realitzar més de 100 atracaments fins a sumar 2 milions de dòlars durant les dècades 1920-1950, mitjançant disfresses, enganys i sense arribar a disparar a ningú.Aquest 2021 tindrà lloc la seva cinquena i última temporada.


3.Sex Education


La tercera temporada d'aquesta sèrie britànica creada per Laurie Nunn també es publicarà durant el pròxim any 2021. Narra la història de l'Otis Milburn, un jove fill d'una terapeuta sexual que decideix muntar un negoci d'assessorament sexual juntament amb la Maeve, una companya de classe.


4.Élite


Aquesta sèrie espanyola ha tingut un gran èxit durant aquests anys. Va ser llançada l'any 2018 a Netflix i la quarta temporada s'estrenarà l'any 2021. La producció narra la història d'un grup d'estudiants de "Las Encinas", una escola privada on arriben tres alumnes nous becats. Al llarg de les tres temporades, la història s'ha anat narrant mitjançant salts temporals on es barreja la investigació policial amb els fets succeïts.


5.You


La primera temporada d'aquesta sèrie estatunidenca de suspens va ser basada en la novel·la homònima de Caroline Kepnes estrenada l'any 2014. La trama de la sèrie segueix la vida d'en Joe Goldberg, un gerent de llibreria a Nova York que quan s'enamora desenvolupa una obsessió extrema, tòxica i delirant . La segona temporada va ser publicada l'any 2019 i a principis del 2020 la companyia va anunciar que s'estrenarà la tercera l'any 2021.

6.Lucifer


La sèrie creada per Tom Kapinos es va estrenar l'any 2016 a la cadena Fox als Estats Units. Es basa en el personatge de DC Comics creat per Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg. La producció gira al voltant de Lucifer Morningstar, el Diable, que abandona l'infern per Los Àngeles, on dirigeix el seu propi club nocturn. El juny del 2020 es va anunciar que la sèrie seria renovada i que la seva última part s'estrenararia al llarg del 2021.

7.The Witcher


Aquesta sèrie estatunidenca de drama i fantasia va ser creada per Lauren Schmidt Hissrich i es basa en els llibres de l'escriptor Andrzej Sapkowski. La producció d'aquesta està ubicada en un món medieval i explica la llegenda de Geralt de Rivia i la princesa Ciri, que estan units l'un amb l'altre pel destí. Aquesta sèrie va ser estrenada l'any 2019 i sembla que al llarg del 2021 veurà la llum una nova temporada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: