Així és el nou projecte d'Ester Expósito (i altres films similars que has de veure)

per Redacció, el 14 de desembre de 2020 a les 11:28
Segons dades de l'ONU, 1 de cada 3 dones han patit violència física o sexual per part de la seva parella o exparella. De fet, només a Catalunya, l'any passat es van denunciar 16.099 casos de violència masclista. Per tal de conscienciar sobre aquesta problemàtica, la directora, Isabel Coixet ha posat en marxa el projecte: Peace Peace Now Now, un documental de quatre capítols sobre la violència envers les dones. 
 

En la docusèrie, que s'estrenarà el 2021, hi participaran també cares conegudes com Daniela Vega i Ester Expósito, que interpretarà una noia mexicana que va descobrir una xarxa de pedofília. Mentre esperem a l'estrena, us hem preparat un recull de documentals feministes que val molt la pena veure. 

1. La Ola Verde (Que sea ley)

Cada dia mor una dona a l'Argentina a causa dels avortaments clandestins. Aquest documental explica la lluita per a acabar amb aquesta deficiència legal. 


2. Miss Representation 
Documental sobre l'enorme influència que els mitjans de comunicació poden exercir en els nens i els adolescents en presentar una visió esbiaixada i parcial del paper de la dona en la societat actual. 


3. La Manzana de Eva 
Documental que tracta d'obrir els ulls a la resta del món sobre el tema de la mutilació genital femenina. Més de 28 països encara conserven aquesta atroç tradició i no només a Àfrica, també a Àsia i Amèrica. 


4. Feministas: ¿qué estaban pensando? 
A partir de fotos de dones fetes a la dècada dels 70 que reflectien una consciència feminista, aquesta pel·lícula aprofundeix en la vida de les seves protagonistes i en la necessitat de canvi.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: