Logotip de Adolescents.cat

​Aquestes són les empreses que més contaminen segons un estudi

per Redacció, el 21 de desembre de 2020 a les 09:00
Coca-Cola Nestlé i Pepsi es troben en el top 3 d'empreses que més contaminen amb plàstic al món, segon un estudi de Break Free From Plastic Movement.

Aquest any, els més de 150.000 voluntaris que tenen per tot el món han recollit més de 350.000 residus de plàstic, una xifra molt elevada i que continua sense gairebé reduir-se a mesura que passen els anys.


L'estudi, que va començar a fer-se el 2018, inclou més de 5.000 marques que consumeixen un escandalós volum de plàstic per fabricar als seus productes, la majoria dels quals, d'un sol ús.

Des del 2018, Coca-Cola, Nestlé i Pepsi segueixen sent les tres marques que més volum de plàstic fabriquen i, encara que és cert que les companyies han reduït el consum, el percentatge encara és molt baix: entre 2018 i 2019 només l'han disminuït un 0,1%.


A més, reclamen que les empreses siguin transparent a l'hora d'aportar dades a l'estudi i, sobretot que quan aquest es faci públic siguin conscients i busquin altres alternatives per envasar els seus productes i reduir l'impacte que té el plàstic en el medi ambient.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: