Una caiguda de Google deixa fora de servei Youtube, Gmail i altres eines

per NacióDigital, el 14 de desembre de 2020 a les 13:32
Alarma a internet per la caiguda de Google. El gegant ha deixat els seus usuaris sense Youtube, Gmail, Calendar, Drive, Google Photos i Google Maps, entre d'altres serveis, per problemes tècnics.

Els errors s'han començat a detectar al voltant de les 12.30 hores d'aquest dilluns, amb problemes d'accés als comptes i en la càrrega de pàgines, tal com recull el portal DownDetector.


Els problemes en els serveis de Google són d'abast global, però tenen una major incidència a Europa, especialment a Espanya, Portugal, Regne Unit, Polònia i Grècia. El cercador de Google segueix operatiu. A hores d'ara l'empresa està solucionant el problema: ja usuaris a qui ja els funcionen les plataformes correctament, altres encara tenen dificultats per accedir-hi. S'espera que ens la propera hora estigui resolt del tot.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: