T'agradaria ser actor o actriu? Demana-ho per Nadal: pots fer intensius presencials i/o des de casa (i entrar en un sorteig top)

per Redacció, el 17 de desembre de 2020 a les 10:22
T'agradaria ser actor o actriu de cine i tv? Demana-ho per Nadal, pots fer intensius presencials i/o des de casa! Aquest any ha sigut dur per moltes coses, però la il·lusió no ens la treu ningú! 

Ens hem adonat que cal esprémer al màxim el temps i que la distància ens permet accedir a cursos que potser abans no podíem, i que a més, s'aprèn moltíssim igualment!  Per això avui us volem parlar de 2 intensius per ser actors i actrius de cine i tv que segur que us atraparan i trauran el millor de vosaltres davant la càmera! Són aquests:


1. Intensiu de càsting (preparació de selftapes) - curs online: 
Sabies que ara molts directors i directores de càsting demanen que et facis tu la teva primera prova per accedir a una sèrie o pel·lícula? Amb aquest curs aprendràs què cal fer per preparar-te des de casa. L'Estudi Karloff et proporcionarà textos per treballar-los i ja veuràs com en 4 classes aprens un munt i domines el llenguatge audiovisual! El primer dia també podràs conèixer els dos directors de càsting internacionals Pep Armengol i la Luci Lennox (que son també els fundadors de l'Estudi Karloff) per entendre des de la seva perspectiva com funciona el sector i l'ús de les selftapes. 

 Els grups són molt reduïts (només 8 alumnes per classe!) i l'intensiu dura 4 dissabtes (16, 23, 30 de gener i 6 de febrer). Pots escollir la franja horària que et vagi millor (matins, tardes o vespres) i els grups es faran segons l'experiència que tinguis i l'edat (mínim has d'haver nascut el 2011 per poder accedir-hi). 


2. Intensiu de Setmana Santa - curs presencial:
Si tens més paciència i et pots esperar a Setmana Santa, llavors també et recomanem aquest curs de 3 dies seguits (29, 30 i 31 de març del 2021). Durant aquestes 12 hores aprendràs a treballar davant de càmera amb un monòleg i una escena que et proporcionarà l'Estudi Karloff (situats al preciós local de Gràcia c/Martínez de la rosa 38, Barcelona). 

 Els grups són de 10 persones i tant si tens experiència com si no, pots escollir entre franja de matí (10.00 - 14.00h) o tarda (16.00-20.00h) i aniràs amb més persones de la teva edat! (Per accedir-hi has d'haver nascut a partir del 2011). 

 Aquest curs té l'avantatge que està pensat per fer-se presencial, però si el Govern dicta algun tipus de confinament, també s'adaptarà a l'online, així que sigui com sigui el podràs fer 

Ah! I si encara et vols inscriure a la formació anual de Joves Karloff, ens han confirmat que les inscripcions estan obertes fins a finals de gener! Rodaràs, treballaràs personatges i acabaràs el curs amb una sessió de fotos professionals! Trobaràs tota la info de l'equip docent, els preus i dels cursos aquí

 SORTEIG

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots ENTRAR EN EL SORTEIG DE DUES PLACES GRATUÏTES PEL CURS ONLINE! Aprofita aquesta oportunitat! Les places són limitades! Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: