Logotip de Adolescents.cat

L'altra cara del Satisfyer: el que segurament no t'han explicat sobre aquesta joguina sexual

per Redacció, el 19 de desembre de 2020 a les 06:00
El Nadal ha tornat a disparar les vendes del Satisfyer, el succionador de clítoris més famós del mercat. Des de l'any passat, que aquesta joguina sexual s'ha convertit en el centre d'atenció dels productes eròtics. El motiu? La seva precisió a l'hora d'estimular la qual permet arribar a l'orgasme en pocs minuts. 

Ara bé, aquesta joguina sexual també té els seus desavantatges. Tal com explicava la psicòloga i sexòloga Elena Crespi a Instagram hi ha dones que s'han acostumat tant al Satisfyer que ja no poden tenir orgasmes de cap més manera. 

 

I per què passa això? Doncs perquè aquest dispositiu està dissenyat exclusivament pel clítoris. Si s'utilitza molt sovint, doncs, el cervell crea connexions sinàptiques i aprèn a tenir orgasmes així: de manera ràpida i fàcil. És a dir, s'acostuma a arribar al clímax a través del Satisfyer i per això quan no s'utilitza, pot resultar molt difícil assolir-lo. 


Llavors, millor no fer-lo servir? No, no hi ha cap problema en utilitzar-lo, però millor no abusar-ne o no fer-lo servir com a única pràctica de masturbació. Com diu l'Elena Crespi, en el sexe és molt important variar i no seguir sempre les mateixes pràctiques d'estimulació. Cal potenciar l'erotisme i la imaginació!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: