9 curiositats de pel·lícules Disney que segurament no sabies

per Redacció, el 15 de desembre de 2020 a les 13:24
Avui fa 54 anys que ens va deixar Walt Disney. És per això que hem volgut recuperar un recull d'algunes curiositats sobre els films de Disney que potser no coneixíeu.

 


Versió sense playbuzz

Les veus de Mickey i Minnie Mouse estaven casades a la vida real. L'actriu i l'actor de doblatge que es posaven a la pell d'aquests dos personatges es van enamorar mentre treballaven junts i es van acabar casant.

En algunes escenes de pel·lícules Disney i apareixen personatges d'altres films. Per exemple, en un moment de La Sirenita hi podem veure Mickey Mouse, Donald i Goofy.

Gastón, de La Bella i la Bestia, va ser el primer malvat masculí en protagonitzar una pel·lícula Disney.

Per crear el personatge de Russell d'UP, els il·lustradors es van inspirar en, Peter Sohn, animador de Pixar.

En un principi les Spice Girls havien de posar veu a les muses d'Hércules. Finalment, però, van rebutjar l'oferta perquè no podien combinar els concerts amb el dobaltge de la pel·lícula. 

La princesa Disney més jove és la Blancaneu, només té 14 anys!

Els noms dels personatges del Rey León tenen més significat del que potser us pensàveu. Simba significa lleó en suahili i Rafiki vol dir amic.

Hércules i Ariel són família. En la mitologia grega, Zeus i Posidó són germans. L'avi de la protagonista de La Sirenta és Posidó i el pare d'Hèrcules és Zeus. Així doncs, estan emparentats.

El ball d'Olaf quan canta "L'estiu" està inspirat en el ball dels pingüins de Mary Poppins.
Arxivat a:
CINEMA I TV , Disney
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: