Aquesta nova tendència en roba està creant divisió: us agrada?

per Redacció, el 16 de desembre de 2020 a les 12:00
Nesting. Aquesta és la paraula que es va posar de moda anys enrere per referir-se als plaers casolans: una dutxa d'aigua calenta, cuinar el nostre plat preferit, una tarda de peli, sofà i manta... Ara, arran de la pandèmia i el confinament, sectors com el món de la moda s'han fet seva aquesta paraula. 

I és que el 2020 està pla de tendències inspirades en la roba que utilitzem per anar per casa, des del xandall fins al pijama. Però això no és tot, hi ha marques que han anat més enllà i han decidit inspirar-se en elements casolans per crear noves peces. Una d'elles és la faldilla-manta, una moda que uneix aquests dos objectes per crear dissenys com els que podeu veure més avall. 


El cert és que fan pinta d'abrigar i ser còmodes, tot i que no acaben de convèncer a algunes persones. A vosaltres us agraden?

1.

2. 

3.

4.

5.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: