Aquest va ser el mes més trist de 2020 (i aquestes són les pel·lícules que més vam buscar)

per Redacció, el 17 de desembre de 2020 a les 09:15
Les cançons, les sèries, les pel·lícules...que busquem són, en molts casos, un reflex del nostre estat d'ànim. És per això que Netflix ha volgut elaborar un estudi vinculant els continguts més vistos amb les emocions.

Segons l'informe, durant els mesos de febrer i març, en què es començava a parlar de la pandèmia, la majoria d'usuaris buscàvem pel·lícules de comèdia. Una tendència que va canviar a l'abril -el mes més trist de l'any segons la plataforma- on gran part dels continguts visualitzats eren drames.


Aquests és el top 4 de pel·lícules tristes més vistes durant aquest 2020.

1.'Violet y Frinch'


Violet i Theodore són dos amics que es retroben després de molt temps i això els fa canviar les seves vides per sempre. Mentre intenten allunyar-se de tot el que els hi va fer mal en un passat, descobreixen que fins i tot els moments més insignificants poden tenir importància a les seves vides.


2.'Milagro en la celda 7'


Un home amb discapacitat intel·lectual és acusat d'assassinar a una nena injustament, ell ha de demostrar la seva innocència per tornar amb la persona que més estima en aquesta vida, la seva filla.


3.'Hillyby Elegy'


Basada en un 'Bestseller' de J.D.Vance que va ser nº 2 del The New York Times. Vance, és un exmilitar de la marina que actualment estudia dret a Yale, està a punt d'aconseguir la feina dels seus somnis quan una crisi familiar l'obliga a tornar a casa, aquella de la que sempre ha renegat. Haurà de fer front a la seva família i sobretot a la seva mare, Brey, que pateix una addicció a les drogues.


4.'My Octopus teacher'


Un director de cinema forja un vincle emocional amb un pop que viu en un bosc d'algues a la costa de Sud-àfrica i aprèn mentre l'animal comparteix els misteris del seu món.