L'exestilista de One Direction revela alguns secrets del grup

per Redacció, el 17 de desembre de 2020 a les 13:13
Quines normes havien de seguir les persones que treballaven amb One Direction? Hi havia actituds que estaven prohibides? Aquestes són algunes de les preguntes que Lou Teasdale, exestilista del grup, ha contestat al podcast Sex, Lies And DM Slides.

L'extreballadora de la banda ha revelat que hi havia una regla d'or que no es podria trencar: estava prohibit mantenir relacions amb els integrants del grup. Ara bé, tot el personal va complir la norma? Lou Teasdale assegura que no: "Moltes noies acabaven dormint amb ells". Poc després eren acomiadades: "Ells començaven una relació amb algú, tenien nòvia, i no volien que la persona amb qui se n'havien anat al llit estès a la mateixa habitació", ha dit. 

 
Pel que fa a la suposada relació sentimental entre Louis Tomlinson i Harry Styles, l'exestilista del grup no ha volgut confirmar ni desmentir els rumors, simplement ha confessat que és una pregunta que li fan constantment. 

Finalment, ha detallat que durant les gires hi havia molt estrès i que de vegades tots plegats perdien els nervis: "Era com treballar en una oficina...Tothom sabia la merda de tothom".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: