Vols ajudar a millorar l'app del Carnet Jove i emportar-te un regal?

per Redacció, el 18 de desembre de 2020 a les 17:27
T'agradaria ajudar a millorar l'app del Carnet Jove? Doncs ara tens l'oportunitat de fer-ho i a més a més, d'emportar-te un regal! 

Aquest gener i febrer l'empresa Opentrends realitzarà diversos tests virtuals d'usabilitat per tal de detectar possibles millores en l'aplicació. En total, se seleccionaran 14 persones titulars del Carnet Jove per fer aquests tests i tu pots ser una d'elles! 

Si estàs interessat/da només cal que t'inscriguis i participis! Una vegada finalitzada la inscripció, Opentrends seleccionarà els i les 14 joves i es posarà en contacte amb ells/es. 

 Fins quan em puc inscriure? Fins al 7 de gener de 2021. 

 Qui s'hi pot inscriure i com s'ha de fer? Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Les persones titulars que vulguin inscriure's han d'estar registrades al web del Programa Connecta't del Carnet Jove: www.carnetjove.cat/connectat. Cal que omplin i enviïn el formulari d'inscripció que trobaran a la secció "Sorteigs". 
 

 Com sabré si he estat un dels seleccionats/des? Es confirmarà la participació de l'11 al 13 de gener. Opentrends farà la selecció entre les persones inscrites, es posarà en contacte amb els/les seleccionats/des i els facilitarà un enllaç amb instruccions per a la connexió virtual. 

 Quan es faran els tests? Els tests es realitzaran els dies 15 de gener i 2, 3, 4 o 5 de febrer de 2021 (subjecte a canvis) de forma virtual i tindran una durada d'entre una i dues hores. Per fer el test cal disposar d'un PC amb teclat, ratolí i connexió a internet. 

 Rebré algun regal si faig el test? Sí, Opentrends lliurarà a les 14 persones que realitzin el test un regal que consisteix en una targeta moneder amb 50 euros. 

Aquí pots trobar més informació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: