Vols ajudar a millorar l'app del Carnet Jove i emportar-te un regal?

per Redacció
T'agradaria ajudar a millorar l'app del Carnet Jove? Doncs ara tens l'oportunitat de fer-ho i a més a més, d'emportar-te un regal! 

Aquest gener i febrer l'empresa Opentrends realitzarà diversos tests virtuals d'usabilitat per tal de detectar possibles millores en l'aplicació. En total, se seleccionaran 14 persones titulars del Carnet Jove per fer aquests tests i tu pots ser una d'elles! 

Si estàs interessat/da només cal que t'inscriguis i participis! Una vegada finalitzada la inscripció, Opentrends seleccionarà els i les 14 joves i es posarà en contacte amb ells/es. 

 Fins quan em puc inscriure? Fins al 7 de gener de 2021. 

 Qui s'hi pot inscriure i com s'ha de fer? Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Les persones titulars que vulguin inscriure's han d'estar registrades al web del Programa Connecta't del Carnet Jove: www.carnetjove.cat/connectat. Cal que omplin i enviïn el formulari d'inscripció que trobaran a la secció "Sorteigs". 
 

 Com sabré si he estat un dels seleccionats/des? Es confirmarà la participació de l'11 al 13 de gener. Opentrends farà la selecció entre les persones inscrites, es posarà en contacte amb els/les seleccionats/des i els facilitarà un enllaç amb instruccions per a la connexió virtual. 

 Quan es faran els tests? Els tests es realitzaran els dies 15 de gener i 2, 3, 4 o 5 de febrer de 2021 (subjecte a canvis) de forma virtual i tindran una durada d'entre una i dues hores. Per fer el test cal disposar d'un PC amb teclat, ratolí i connexió a internet. 

 Rebré algun regal si faig el test? Sí, Opentrends lliurarà a les 14 persones que realitzin el test un regal que consisteix en una targeta moneder amb 50 euros. 

Aquí pots trobar més informació.
Un portal de:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a l'ACPC
 
Amb la col·laboració de: