​Si la població adolescent votés; quin partit guanyaria les eleccions catalanes?

per Redacció, el 19 de desembre de 2020 a les 17:51
Si la cosa no es complica, que amb tot plegat no seria estrany, el 14 de febrer hi haurà eleccions al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, divendres es van publicar els resultats de l'enquesta del CEO, el Centre d'Estudis d'Opinió, que dóna algunes pistes sobre la intenció de vot dels catalans.

A Catalunya —i a l'estat espanyol—, pots votar a partir dels divuit anys. Però és obvi que no fa falta esperar a la majoria d'edat perquè una persona pugui tenir una opinió política.


A Adolescents.cat hem elaborat la nostra pròpia enquesta entre el col·lectiu més jove del país. Els hem preguntat: «Quin partit votaries a les eleccions catalanes del 14F?»

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: