Ariana Grande es casa: qui és la teva parella?

per Redacció, el 21 de desembre de 2020 a les 10:21
Ariana Grande es casa. Així ho ha anunciat ella mateixa a través d'Instagram aquest cap de setmana. La cantant ha compartit diverses fotografies on ensenya l'anell de compromís que li ha regalat la seva parella, Dalton Gomez. 

Segons informen diversos mitjans, van començar a sortir aquest febrer, poc després que Ariana Grande es traslladés a la mansió on viu actualment, a Los Àngeles. De fet, va ser Dalton Gomez qui li va ensenyar la casa: i és que aquest jove, nascut a Califòrnia, es dedica des de fa anys al sector immobiliari i està especialitzat en residències de luxe. 

 

Tenint en compte això no és d'estranyar que en el seu cercle d'amistat s'hi trobin diversos famosos, com ara Miley Cyrus, entre d'altres.


 
El cert, però, és que no hi ha gaires fotografies on es pugui veure Dalton Gomez amb altres celebrities: com assegura el portal TMZ, és una persona discreta i molt casolana que prefereix mantenir-se allunyada dels focus d'atenció. Els seus perfils a les xarxes socials són privats i les poques imatges que hi ha d'ell i d'Ariana Grande les ha compartit la cantant al seu Instagram.
 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: