Logotip de Adolescents.cat

La història de Catalunya com mai te l'havien explicat: mira't ja el primer capítol

per Redacció, el 22 de desembre de 2020 a les 13:53
T'imagines poder conèixer la història de Catalunya en pocs minuts? O descobrir alguns monuments top sense moure't de casa? O encara millor, que siguin el Sir Joan i la Leopolda Olda qui te'ls ensenyin? Doncs tot això és possible gràcies al projecte «La memòria d'un país. La història de Catalunya animada». 

Què podré descobrir?

 
Amb aquesta iniciativa, impulsada pel Museu d'Història de Catalunya, tindràs l'oportunitat de conèixer més detalls sobre l'evolució del nostre territori, des dels seus orígens fins a l'actualitat. En total s'han creat 8 capítols, cada un corresponent a una època diferent, en què descobriràs com era Catalunya durant la prehistòria, quines són les seves arrels o com certs invents van canviar la vida de la societat catalana.

On puc veure aquests capítols?

 
Cada mes, el Museu presentarà un capítol al web memoriadunpais.mhcat.cat. A més a més, tots els episodis aniran acompanyats d'un vídeo del Sir Joan o Leopolda Olda, que recorreran els principals monuments del patrimoni català per descobrir-te'n tots els secrets i explicar-te més dades curioses sobre cada època. 

De moment, ja pots veure el primer capítol, «Les arrels», i el primer vídeo protagonitzat per Sir Joan a la Vil·la romana dels Munts, una de les residències aristocràtiques més ben conservades de la Tàrraco romana! La veritat és que és impressionant! 

Estigues atent perquè el gener del mes que ve es publica el següent episodi al web de memoriadunpais.mhcat.cat! Segueix @mhistoriacat per no perdre-te'n cap.
 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: