Logotip de Adolescents.cat

Aquest nen de 9 anys ha estat el youtuber amb més ingressos del 2020

per Redacció, el 23 de desembre de 2020 a les 10:04

Ryan Kaji, un nen de només 9 anys, és el youtuber més ben pagat del 2020. I és que segons una llista creada per Forbes, el seu canal, Ryan's Word, ha obtingut 12 mil milions de visualitzacions i ha generat 24 milions d'euros. A més, és el segon any consecutiu que obté el primer lloc - el 2019 va ingressar 21 milions d'euros-.

El seu contingut està dirigit als més petits i al seu canal compta amb 27,6 milions de subscripcions. En aquest s’hi poden trobar vídeos on prova joguines i fa experiments científics casolans. El seu contingut més popular és el Huge Eggs Surprise Toys Challenge, amb més de 8.000 milions de visites. De fet, és un dels 60 vídeos més vistos de Youtube. A més, recentment ha llançat el seu propi merchandising i ha aconseguit acords de llicència per més de 5.000 productes propis com joguines i accessoris per la llar.



El segon lloc de la llista l’ocupa Mr. Beast, que en només 12 mesos ha obtingut 50 milions de subscripcions. Això sí, "només" ha generat 3 mil milions de visualitzacions,  una quarta part del que ha obtingut en Kaji.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: