12 extensions de Google que et faran la vida més fàcil

per Redacció, el 31 de desembre de 2020 a les 08:10
Google Chrome compta amb milers d'extensions que t'ajudaran a fer més fàcil el teu dia a dia per la web. Us en presentem dotze que ens han semblat molt útils!

1.Drag


Una extensió que et permetrà portar l'estil Kanban al teu Gmail. Aquest estil, molt utilitzat en l'àmbit empresaria, permet dividir la teva safata d'entrada en tres columnes: coses a fer, en curs i acabades. 

2.Google Keep


Té també una aplicació a part de l'extensió de Google. Et permet guardar tota mena d'enllaços, cites o pàgines webs per veure-les després, també les pots classificar en categories per tenir-ho tot junt. És una aplicació que et serà molt útil per dur a terme la webgrafia del treball de recerca o de fi de grau!

3.Marinara


Aquesta extensió t'ajudarà a implantar la tècnica d'estudi Pomodoro. Si no n'heu sentit a parlar mai és una tècnica en la qual es fan 25 minuts ininterromputs d'estudi i 5 de descans. Cada 4 pomodoros, pots descansar 15 minuts en comptes de 5. És molt útil per quan tens molt temari per aprendre!

4.Block Site


Aquesta extensió et permet bloquejar les aplicacions o pàgines web que et distreuen quan has de treballar o estudiar. Pots fer una llista de pàgines webs que vols bloquejar, també pots activar l'aplicació en determinats horaris!


5.Ceev


És una extensió per crear currículums de manera ràpida i senzilla i fer més atractiu el teu CV a pàgines webs com LinkedIn.   


6.DuckDuckGo


Si la privacitat a internet per a vosaltres és important, DuckDuckGo és el vostre cercador de confiança. Encara que, si voleu seguir utilitzant Google, aquest cercador també ha creat una extensió perquè les vostres cerques siguin totalment privades. A més, també podeu bloquejar rastrejadors de seguiment i protegir encara més les vostres dades personals a la web.


7.Documents de Google sense connexió


Aquesta extensió et permet treballar amb documents de Google Drive quan no tens connexió. No t'amoïnis, Google guardarà automàticament els canvis que facis quan no estiguis connectat a la xarxa.

8.EyeCare


Molt útil per qui treballa moltes hores enganxat a la pantalla de l'ordinador. Aquesta extensió permet posar-te una alarma a través de diversos sons i missatges emergents personalitzats perquè descansis la vista una estona i et torna a avisar en l'interval que tu proposis per tal que segueixis treballant això sí, sense descuidar la teva vista.

9.Grammarly


Molt útil quan escrius en anglès. Et revisa tant faltes d'ortografia com de puntuació. Compta amb una aplicació també i una versió de pagament.


10.Teleparty


Extensió que et permet veure simultàniament pel·lícules i sèries d'aquestes aplicacions Netflix, Disney Plus, Hulu o HBO. Només cal seleccionar el film o la sèrie que vols veure i t'apareixerà un enllaç i s'obrirà un 'Chat Room'. Aquest enllaç el pots enviar els teus amics per tal que gaudiu i comenteu una bona peli o sèrie.

11.What Font


Has vist en alguna pàgina web alguna tipografia que t'agrada, però després no l'has trobat a cap lloc? What Font és la solució al problema! Aquesta extensió de Google et permet saber quina tipografia utilitzen les pàgines webs i a més a més, la seva mida, l'estil i algunes tipografies similars a aquestes.

12.ColorZilla


Amb aquesta extensió mai tornaràs a buscar el pantone d'alguna cosa que necessites per fer un treball. Amb ColorZilla selecciones el color que vols tenir dins d'una pàgina web i ella mateixa te la copia per després enganxar-la on tu vulguis i així trobar sempre el color adequat!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: