Logotip de Adolescents.cat

C.Tangana critica Rosalía i se li gira en contra

per NacióDigital, el 23 de desembre de 2020 a les 09:24
El cantant C.Tangana ha incendiat la xarxa després de les seves polèmiques declaracions a la revista Rockdelux sobre Rosalía. En una conversa per parlar del seu nou projecte musical, el cantant ha fet referència a l'artista catalana, de qui va ser parella, i el seu impacte mundial. Ha parlat de manera despectiva dels seus èxits i ha assegurat que la gent a qui li agrada la seva música és poc original: "És com afirmar que t'agrada la Coca-Cola, està molt vist".
 

"
L'obsessió ara mateix amb Rosalía és tanta que... El debat de la salsa rosa, la presència que ella té, el seu impacte... És que citar ara mateix a Rosalía és avorridíssim. És com dir que m'agrada la Coca-cola. Doncs bé, molava fa quatre anys, quan no la coneixia ningú", ha volgut recalcar C.Tangana. A la cantant catalana s'hi ha referit també com "una dona vestida de vermell", fent referència als vestits que Rosalía utilitza en els seus concerts i en bona part del seu vestuari de gala.


A més a més, ha explicat que la música de la cantant estava bé fa uns anys, però ara "ja no". "Entenc que la gent estigui obsessionada amb Rosalia, a mi m'ha passat, però fa quatre o cinc anys. La gent arriba tard a les coses. O sigui, en algun moment us passarà", ha conclòs en aquest tall de l'entrevista. La xarxa ha respost amb contundència a totes aquestes declaracions, recordant els últims èxits de la Rosalía: des dels premis Grammy fins a ser portada a la revista Vogue.

 
 
 
 

Les últimes dues cançons dels dos cantants han estat un èxit tant a nivell espanyol com a nivell mundial. Rosalía ha fet la versió de la cançó més escoltada del 2020 a Spotify, Blinding Lights, amb el seu autor, The Weeknd. Per la seva banda, C.Tangana ha aconseguit els primers llocs a les llistes nacionals gràcies a Tú Me Dejaste De Querer, el nou single que presenta el projecte El Madrileño.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: