5 sèries molt dramàtiques de Netflix, n'has vist alguna?

per Redacció, el 28 de desembre de 2020 a les 08:59
Us portem cinc sèries i minisèries dramàtiques molt aplaudides per la crítica.

1.'This is us'


L'inici de This Is Us recorda a les típiques pel·lícules d'històries creuades, a l'estil Love Actually, que saps que en algun moment sorprendran amb un gir inesperat - els primers capítols n'estan plens-. En aquest cas, la data de naixement és el nexe en comú dels quarte protagonistes: Jack (Milo Ventimiglia), a punt de ser pare de trigèmins amb Rebecca (Mandy Moore); Kevin (Justin Hartley), un actor frustrat amb la seva feina; Kate (Chrissy Metz), traumatitzada pel seu sobrepès, i Randall (Sterling K. Brown), un exitós home de negocis que cerca el seu pare biològic


2.'Unbelivable'


Minisèrie estrenada al 2019 que es basa en un article que va guanyar el premi pullitzer 'An Unbelivable story of rape'. Explica la història d'una noia que és acusada de posar una denúncia falsa per violació. Dues agents investigaran el seu cas per descobrir la veritat.



3.'When they see us'


Aquesta minisèrie se centra en un cas real conegut com Els cinc de central park. Els fets van passar el 1989, quan cinc adolescents van ser condemnats a presó per violar i apallissar una noia, un crim que no havien comès. 


4.'Baby'


Narra la història de dues noies de la zona alta de Roma que es cansen dels seus amics i familiars i decideixen viure una nova vida. S'endinsaran en la nit de la cuitat italiana, que els proporcionarà emocions i desgràcies a parts iguals.



5.'The Stranger'


Tenia una família perfecta fins que a l'Adam, el pare de família, se li apropa una estranya i li explica un secret sobre la seva dona. L'Adam s'endinsarà a trobar la veritat, costi el que costi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: