Logotip de Adolescents.cat

Així ha reaccionat Rosalía a les polèmiques declaracions de C. Tangana

per NacióDigital, el 23 de desembre de 2020 a les 12:08
Rosalía ha eliminat C.Tangana de les xarxes socials. Aquesta ha estat la seva reacció després que el cantant la critiqués en una entrevista a Rockdelux.

En la publicació, el madrileny menystenia els últims temes de l’artista i assegurava que s’havia tornat poc original. "L'obsessió ara mateix amb Rosalía és tanta que... El debat de la salsa rosa, la presència que ella té, el seu impacte... És que citar ara mateix a Rosalía és avorridíssim. És com dir que m'agrada la Coca-cola. Doncs bé, molava fa quatre anys, quan no la coneixia ningú", deia C. Tangana. Unes declaracions que després ha intentat matisar al seu Twitter, però que no han convençut molt usuaris: Com era d’esperar, a Rosalía no li han agradat les paraules del cantant –amb qui va mantenir una relació- i ha decidit esborrar-lo dels seus perfils socials. Rosalía i C.Tangana es van conèixer el 2015 i van començar a sortir poc després, el 2016. De fet, a partir d’aquell any tots dos van col·laborar musicalment en temes com Llámame más tarde i Antes de morirme.



El seu vincle, tan professional com personal, va durar fins al 2018, quan la cantant va publicar el disc El mal querer. Des de llavors cadascú havia seguit el seu camí i havia evitat fer declaracions sobre l’altre. Una dinàmica que C.Tangana ha trencat i que no ha agradat gens els fans de Rosalía. Què en penseu vosaltres?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: