5 curiositats sobre el documental d'Ariana Grande a Netflix

per Redacció, el 24 de desembre de 2020 a les 09:43
Una de les estrelles més importants del moment, Ariana Grande, va estrenar el passat 21 de desembre el seu documental a la plataforma Netflix 'Excuse me, I love you'. Us resumim algunes de les curiositats que surten en aquesta cinta.


Té una postura preferida per cantar


Tot i que durant els seus concerts la cantant no es para de moure i de fer coreografies increïbles, com se sent més còmode cantant és estirada amb les cames a terra i la meitat del cos aixecat.
 

Anècdotes de la seva vida privada


Quan l'Ariana no està a dalt d'un escenari, assajant o a l'estudi, li encanta passar estones amb les seves amigues i amb els seus gossos. Hi ha una anècdota molt divertida relacionada amb les seves mascotes. No us volem fer spolier, però si el veieu o ja l'heu vist, segur que sabem de què us estem parlant.

Mariah Carey


L'any 2019 Mariah Carey va tornar a fer el videoclip del seu èxit mundial 'All I Want For Christmas is You' i la cantant va trucar a l'Ariana perquè hi participés. Al documental es pot veure com reacciona a aquest moment.


Com es fa la cua?


La seva estilista Josh li fa cada dia al seu gust. La cantant confessa que s'ha tornat "addicte" en portar-la sempre perfecta.

La importància de la gira


L'Ariana no pujava als escenaris des del que va passar a Manchester per això Sweetener va ser molt important per a ella. Es va emocionar a l'últim concert i va dedicar aquestes paraules al seu equip: "I love you guys, I know it was a lot and i know it's been hard physicaly and mentaly but this show, for sure saved my life this year".

Si encara no l'heu vist, a què espereu?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: