A aquesta famosa cantant se li han encès els cabells!

per Adolescents.cat, el 24 de desembre de 2020 a les 10:12
Ja tenim un bon resum i descripció gràfica del 2020 gràcies a la cantant espanyola Sofia Ellar. Ella i el seu nòvio, Álvaro Soler estaven preparant una cançó nadalenca per desitjar bones festes a tots els seus i les seves fans. Tot anava bé, un escenari preciós i el talent de la parella.

El que no van preveure es que espelmes enceses i els balls de la Sofia eren una molt mala combinació. A mitja cançó la noia es tira enrere i les flames li encenen els cabells (i no pas poc)!!! Molt bèstia.


Sofia Ellar reconeix que està trista amb el que li ha passat, però ha apostat per fer-ne humor i compartir-ho amb tothom. L'humor sempre és una de les millors maneres d'afrontar els problemes. La noia ha anat compartint l'experiència a "stories", des de la conversa amb el seu perruquer com també la reacció de la seva mare, que resulta que l'ha renyat molt. 

Et deixem el vídeo aquí perquè te'l miris en bucle:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SofiaEllar (@sofiaellar)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: