5 tendències de bellesa de 2020 que han fracassat

per Adolescents.cat, el 1 de gener de 2021 a les 08:53
El 2020 havia de ser l'any de la creativitat i la llibertat en el maquillatge. Gràcies en part als "looks" de la sèrie Euphoria, cada cop vèiem més originalitat en el món "beauty". Però va arribar la pandèmia, les mascaretes i el confinament i totes aquestes tendències es van quedar en res.

Esperem que quan tot això passi tornin amb força, ja que ens encanta la idea d'expressar-nos a través del maquillatge i que ens atrevim a fer servir colors vius, brillants purpurina... Quines són, més concretament, aquestes tendències que no hem pogut lluir durant el 2020?


1. Ulls de colors i amb brillants, com la maquilladora d'Euphoria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)


2. Purpurina al voltant dels ulls i als pòmuls



3. Qualsevol maquillatge de llavis, amb la mascareta és impossible



4. "Looks" de festival



5. Pell amb molt "glow", amb les mascaretes no aguanta res



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: