Com va afectar la fama als personatges de 'Física o Química'?

per Adolescents.cat, el 28 de desembre de 2020 a les 09:54
Tots i totes estem emocionats per l'emissió de dos capítols de la sèrie "Física o Química" deu anys després. Tornar a veure els personatges que en el seu dia van ser la referència de molts joves durant els anys que es va emetre la sèrie.

Va ser un boom, sobretot perquè abordava problemes d'adolescència, sexualitat, racisme... Sense cap mena de filtre. Deu anys després, l'èxit també ha estat massiu, la plataforma AtresPlayerPremium es va penjar durant uns 30 minuts, ja que la gent no podia esperar per veure el primer capítol del reencuentro, el segon i últim, s'emetran el dia 3 de gener.


Els actors ara s'han tornat a retrobar i reconciliar amb els seus personatges, que durant anys els va definir, però, com els va afectar la fama a aquells adolescents?

Maxi Iglesias (29 Anys)


L'actor no ha parat de fer sèries de televisió. Però assegura que sí que ha percebut cert prejudici pel personatge que desenvolupava a la sèrie, César Cabano.

L'actor assegura que va decidir prendre-s'ho amb filosofia i deixar enrere a Cabano i a tots els seus estereotips per tal d'aconseguir els papers que volia. 

Andrea Duro (29 anys)


Interpretava al personatge més carismàtic de la sèrie, La Yoli. Potser l'actriu és la que més ha patit la no distinció entre ella i el seu personatge.
Segons explica ha viscut diverses històries, una de les més repetides és que molts nois se li han apropat per liar-se amb ella, ja que el personatge de la Yoli era més promiscu, però ho recorda entre rialles. 
Ha participat en diverses sèries diaries com 'El Secreto de Puente Viejo' i 'Amar es para siempre'.
Andrea Duro, però, diu que encara molta gent recorda amb afecte la sèrie i els personatges i això és el més important.

Angy Fernández (30 anys)


Era la cara més coneguda de la sèrie, ja que abans de debutar a la mítica sèrie va participar i quedar segona a Factor X. L'actriu i cantant ha explicat en les xarxes socials les seves batalles amb l'ansietat i la depressió que va patir. Però, l'Angy no ha parat i ha participat en diversos "talent shows2", assegura que quan es va acabar la sèrie volia fer més coses i acceptava tot el que li proposaven, diu que potser en algun es va equivocar, però que sobretot li ha servit perquè la recordin com a persona i no com a Paula, el seu personatge a la sèrie. Ara assegura que s'ha apartat dels focus televisius per dedicar-se al que realment vol i somia, ser actriu.

Andrés Cheung


El més desaparegut va ser Andrés Cheung, actor espanyol d'origen xinès que afirma que va aconseguir el paper a la sèrie de rebot. Assegura que buscaven algú xinès o negre per tal d'afrontar el problema del racisme als instituts. Quan va deixar la sèrie estava esperant que li truquessin d'algun lloc però l'actor assegura que els seus papers són molt restringits pel seu aspecte. Des d'aquest any, va obrir-se camí en la moda, ha participat en diverses desfilades i sessions fotogràfiques, però assegura que encara falta molta diversitat, en la ficció i en la moda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: