Aquestes han estat les millors sèries del 2020

per Redacció, el 5 de gener de 2021 a les 08:25

El 2020 ha estat un any on el consum de sèries i pel·lícules ha augmentat notablement, sobretot a través de plataformes com Netflix o HBO. Per aquest motiu, des de la revista Variety s'han recopilat algunes de les millors sèries d'aquest any, entre les quals es troben dues produccions espanyoles: "Patria" de HBO i "Veneno" d'Atresplayer. A continuació us mostrem el seu rànquing de les millors sèries del 2020:


1.Aleph


Es tracta d'una producció turca que narra la història de dos detectius que segueixen a un assassí en sèrie a Istanbul. Aquest va deixant pistes utilitzant el codi Sufi, provinent de l'Islam, la cultura en la qual s'endinsa la sèrie. Es pot veure a FX Turkey i BluTV.




2.The bad kids!


És un thriller de producció xinesa formada per 12 episodis. La sèrie pren partida quan tres nenes graven per accident un assassinat i se centra en les problemàtiques que comportarà per les seves famílies. Es pot veure a la plataforma iQiyi.



3.Crash landing on you


És un drama de 16 capítols produït a Corea del Sud. Narra la història d'una empresària que travessa la frontera amb Corea del Nord i com un capità l'ajuda a escapar- De moment només està disponible al Netflix d'Estats Units i a la televisió sud-coreana.



4. Invisible stories


Es tracta de 6 històries separades i sense connexió que intenten ser un reflex de la realitat. Es desenvolupen en un barri de Singapur, on es troba una mare cuida del seu fill autista, un taxista fa espiritisme de nit i una vida de prostitutes tailandeses, entre d'altres.



5.La jauría


És un thriller policial de producció xilena format per vuit episodis. Narra la història d'una estudiant que desapareix en una manifestació feminista i, hores més tard, es publica un vídeo a les xarxes en què es veu com un grup d'homes violen a la jove. Tracta un tema molt viu actualment en el debat social i reflexiona sobre violacions com la de La Manada a Espanya. Es pot veure a Amazon Prime Video.

[youtube]hhttps://www.youtube.com/watch?v=MD1VDJVvpfM[/youtube]

6.Normal People


És una sèrie basada en el llibre de la Sally Rooney, un best-seller. Narra la història d'amor entre la Marianne i en Conell, dos joves que intenten madurar a la Irlanda submergida en la crisi financera del 2008. Els sis capítols se centren en els alts i baixos de la seva relació. De moment està disponible de la BBC i a Hulu.



7.Paatal lok


És un thriller policíac que s'endinsa en la realitat índia actual del comunisme religiós i de la discriminació. Els protagonistes són els inspectors de policia, periodistes corruptes i polítics. De moment es pot veure a Amazon Prime Video de l'índia i els Estats Units.



8.Paranormal


És una producció egípcia ambientada als anys 60. Està formada per sis capítols que narren les peripècies del doctor Refaat Ismail. Cada episodi es basa en un fenomen paranormal, ja sigui en fantasmes, dimonis, mòmies o, fins i tot, un goril·la que el persegueix. Combina el terror amb l'humor negre i es pot veure a Netflix.



9.Partisan


És un thriller policíac format per cinc episodis que tracten sobre una misteriosa comunitat aparentment idíl·lica que en realitat es dedica al tràfic de persones.



10.Patria


És una producció espanyola basada en el best-seller de Fernando Aramburu. És un drama que narra la història del trencament de dues famílies basques a causa del conflicte armat d'ETA. Es pot veure a HBO.



11.Possesions


És un thriller psicològic amb producció francesa i israeliana que narra la història d'un diplomàtic francès que ajuda a una jove francesa d'origen tunisià que viu a Israel que és sospitosa d'haver assassinat al seu marit la nit de noces. Aquesta sèrie reflecteix les relacions entre comunitats jueves i àrabs de sud d'Israel.



12.Quiz


Es tracta d'una producció britànica de només tres episodis basats en un escàndol que hi va haver l'any 2001. Narra la història d'una parella acusada d'haver enganyat el programa Qui vol ser milionari? A través d'un còmplice entre el públic. De moment només es pot veure al Regne Unit.



13.Veneno


És una producció espanyola dels coneguts Javis. Narra la vida de la popular transsexual Cristina Ortiz, la Veneno. A través d'aquesta sèrie es visibilitza el moviment trans amb protagonistes no normatius, fins ara poc presents a l'audiovisual. Es pot veure a Atresplayer.



14.We are who we are


És una sèrie italiana que narra la història de dos personatges que exploren la fluïdesa de les identitats sexuals i de gènere en una base militar. Es pot veure a Itàlia, als Estats Units i al Regne Unit.



15.We got this


És una comèdia policíaca sueca que se centra en el misteri de l'assassinat del primer ministre suec Olof Palme als anys vuitanta. Només està disponible a Suècia, als Estats Units i al Regne Unit.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: