Array ( [sessionsactivesajax] => si [esapp] => 0 ) NO OK 3 6 escàndols d'aquest 2020 dels nostres "influencers" | Adolescents.cat

6 escàndols d'aquest 2020 dels nostres "influencers"

per Redacció, el 29 de desembre de 2020 a les 09:45

1. Mar Torres es va saltar la quarantena per prendre un vi


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Torres (@martorresss)



Mar Torres va decidir saltar-se la quarantena durant el primer estat d'alarma per celebrar el seu aniversari amb una amiga prenent-se un vi. Va intentar justificar els seus actes exposant que la casa de la seva amiga es trobava a 200 metres i que era el mateix que si anava a la farmàcia.


2. Marta Pombo publica per error seves crítiques a la marca que promocionava




Després d'exposar tots els punts positius de la marca per a tots els seus seguidors, la influencer va gravar un vídeo confessant el dolent que era el producte, amb la mala sort de no afegir-lo a "millors amics", sinó a la seva història pública sense voler.

3. La recomanació de Paula Gonu de beure aigua calenta contra la COVID-19




Els influencers també han opinat moltíssim en els seus diferents canals sobre el tema del coronavirus, difonent en moltíssims casos informació falsa o sense contrastar. Paula Gonu va explicar en un vídeo d'Instagram que era recomanable "beure aigua calenta perquè a una temperatura de 27 ° C o superior se suposa que no viu el virus"

Un disbarat que va ser molt criticat per sanitaris de tot el país.

4. El rellotge d'Óscar Ruiz que detectava el coronavirus




El influencer i participant de l'Illa de les Temptacions Óscar Ruiz Mateos estava promocionant un rellotge intel·ligent a Instagram quan va cometre un gran error: inventar-se que aquest era capaç de detectar el coronavirus. 

No obstant això, a l'estona va publicar un vídeo explicant que s'havia equivocat i que la seva intenció era dir que podia mesurar la temperatura corporal, un possible indicador de la COVID-19.

5. Marina Yers i la seva reflexió que l'aigua deshidrata




L'instagramer va reflexionar en les seves stories sobre el fet que en les ampolles d'aigua no posés en l'etiqueta que es tractava d'un sèrum hidratant o alguna cosa que s'usés per hidratar i va acabar sentenciant que l'aigua deshidrata més del que hidrata.

Fa unes setmanes la influencer va reconèixer haver-se equivocat i incitava a beure molta aigua perquè és bo per a la salut.

6. Carlos Ríos i la seva opinió sobre els trastorns de la conducta alimentària




Va respondre a una persona que exposava que criticar el que menja una altra persona pot provocar aquests trastorns. Les seves dures paraules van ser: "Vivim en una societat de vidre que s'ofèn quan li diuen les veritats a la cara. Perquè fot molt que et diguin que estàs menjant una merda. Perquè tu el que vols és autoenganyar-te i seguir menjant-. Així que segueix menjant-tranquil·lament i veuràs d'aquí a uns anys el bonic resultat".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: