8 curiositats sobre els condons que desconeixies

per Redacció, el 6 de gener de 2021 a les 08:42

L'ús de preservatius és el mètode anticonceptiu més conegut i utilitzat i, com tot, té una sèrie de curiositats que potser no coneixies:


1.Només el 5% dels homes al voltant del món utilitzen condó

 
Cal tenir en compte que aquest percentatge és internacional i que inclou països que no tenen accés a ells. Tot i això, aquesta aproximació és un percentatge molt baix.


2.Hi ha 4 tipus diferents de condons

 
La majoria es fabriquen amb làtex, però existeix d'altres materials per aquella gent que és al·lèrgica. Aquests normalment són de poliuretans, però n'hi ha d'altres fets de poliisoprens, per aquella gent que és al·lèrgica als dos anteriors materials. Però això no és tot, sinó que també existeix els condons fets amb pell de xai i que funcionen de manera totalment diferent dels condons comuns tot i que fan la mateixa funciona.

3.Els condons no han estat redissenyats des que es van inventar

 
Trojan va treure el primer condó de làtex l'any 1920 i el disseny d'aquest s'ha mantingut pràcticament igual amb el pas dels anys.

4.Els condons no solen intervenir en la qualitat del sexe

 
Una enquesta va revelar que diverses parelles estaven igual de satisfetes amb el sexe que tenien, tant si era amb condó com si era sense. Aleshores, tenint en compte que el percentatge d'efectivitat del condó és del 98% per prevenir embarassos no desitjats i malalties, l'excusa de "és que no se sent igual" deixa de ser vàlida.

5.Les dones representen el 40% de les seves vendes

 
Encara que no sigui per a elles específicament, les dones representen quasi la meitat de les seves vendes. Aquesta xifra és bona, ja que és important tenir-ne sempre a mà.

6.A la majoria d'adolescents no els han ensenyat mai a utilitzar un condó

 
Només a un terç dels estudiants de secundària han estat ensenyats a utilitzar-lo. Per tant, els adolescents solen aprendre a fer-los servir correctament a mesura que els van utilitzant.

7.El condó més gran no és el Magnum

 
Tot i que el Magnum s'acomoda perfectament a un penis de mida regular i que pot estirar-se per a penis més grans, TheyFit ofereix el condó més gran del món anomenat G31. En aquest hi cap un penis que tingui prop de la mateixa circunferencia que una llauna de Pringles.

8.Bill Gates vol fer un condó millor

 
La fundació Bill and Melinda Gates Foundation ofereix 100.000 dòlars a aquells qui intentin fer millors condons. Algunes propostes inclouen els que s'acomoden a la figura real del penis.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: