4 senyals que indiquen el final d'una relació

per Adolescents.cat, el 29 de desembre de 2020 a les 08:10
A vegades costa molt assumir que una relació no té futur i que ja està acabada. Sobretot si és una relació llarga que hem viscut molt intensament. De totes maneres, com tot en aquesta vida, és important saber llegir les coses i sobretot acceptar-les.

Així doncs, com podem saber si una relació ha arribat a la seva fi? Et compartim 4 senyals que són grans indicadors de l’enterrament d’una relació de parella.


Ja no hi ha ganes de sexe



Hi ha qui es pensa que en una parella hi ha d’haver molt sexe i no té per què. Hi ha parelles més actives i altres que menys. De la mateixa manera hi ha èpoques en les que ens ve més de gust i altres que no tant. Però quan ja no t’atrau l’altra persona i per dies que passin segueixes sense tenir ganes de tenir un moment íntim amb ella… alguna cosa va malament. Està clar que pots estar passant un mal moment internament, i en aquest cas res a dir. Però si tu estàs bé emocionalment i simplement no tens ganes d’intimar amb la teva parella, pensa per què.


No hi ha comunicació



Hi ha una cosa gairebé pitjor que les discussions, la ignorància. Quan en una parella ja no hi ha cap tipus de comunicació ni d’interès és que alguna cosa va molt malament. I normalment això passa perquè no tenim ganes d’afrontar la realitat que ens veiem a sobre, però és important fer-ho. No allarguis més la conversa que saps que heu de tenir.

No hi ha cap tipus d’esforç



Les parelles s’han de cuidar. Igual que fas petits esforços en els estudis o a casa, és important fer-ne també per la parella (dins d’uns límits sans, està clar). Però cal cuidar els detalls, intentar millorar algunes coses i adaptar-nos a l’altra persona en alguns moments. Quan no hi ha cap tipus d’intenció de fer aquestes coses és que no hi ha prou interès.

Exigeixes a l’altra persona que sigui com tu vols



En una relació d’amor sana és important acceptar l’altra persona i no voler-la canviar. Com dèiem en el punt anterior és evident que a vegades cal fer petits canvis per estar amb una altra persona, però el problema és quan una de les dues parts (o les dues) exigeixen a l’altre que sigui com un/a vol. No, no i no. Ah, i dos no discuteixen si un no vol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: