4 novetats que Instagram incorporarà el 2021

per Redacció, el 5 de gener de 2021 a les 08:50

Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades avui dia. Entre les últimes novetats que ha implementat es troba l'eliminació del recompte de likes i sembla que s'estan temptejant nous canvis que es podrien incorporar aquest 2021. Encara que alguns d'ells no estan confirmats, sembla que al llarg del nou any podrem començar a veure algunes d'aquestes noves funcions:


1.Temps restant de les històries

 
Sembla que la plataforma té intenció de mostrar quant temps li queda a una història per desaparèixer completament. Així, t'indicarà quines històries estan a punt d'expirar per tal que no te les perdis i siguis a temps de visualitzar-les.


2.Directes d'Instagram privats

 
És possible que al llarg del 2021 s'incorpori l'opció de realitzar directes únicament pels "millors amics". Així doncs, serà possible escollir entre emetre en públic o emetre en privat. És una funció molt demanada pels usuaris i que de ben segur seria un bon encert.

3.Els duets amb l'aplicació Tik Tok

 
Recentment Instagram ha incorporat l'opció dels Reels, una funció semblant a la de "Duetos" de Tik Tok. Així doncs, seguint aquesta línia, és possible que Instagram incorpori un Remix per tal que, en activar-lo, qualsevol pugui fer un vídeo Reel juntament amb el teu.

Per tal de desactivar o activar aquesta funció caldrà anar a:
- Menú
- Configuració
- Privacitat
- Reels
- Activar o desactivar els retocs (remix)

4.Automatització de preguntes i respostes freqüents

 
Sembla que Instagram es planteja incorporar una opció que et permeti configurar respostes a les preguntes que més et fan. Així, podràs crear fins a 4 preguntes freqüents que es mostraran quan et vulguin escriure al xat. D'aquesta manera, aquelles persones que gestionin negocis a través d'aquesta xarxa social, podran incorporar consultes relacionades amb comandes, devolucions, preus, etc. Aquesta opció els ajudarà a estalviar temps en la gestió dels missatges.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: