4 sèries de Netflix que t'agradaran si has vist 'El desorden que dejas'

per Adolescents.cat, el 10 de gener de 2021 a les 08:57
'El desorden que dejas' ha sigut una de les sèries aquest 2020 que més ha revolucionat la plataforma, amb el permís això si, de la tornada de La Casa de Papel.
Si us va agradar la sèrie protagonitzada per Imma Cuesta i Aron Pipper us portem un seguit de sèries que de ben segur us encantaran!


1.'The Alienist' (2 temporades)



És una adaptació de la novel·la de Caleb Carr. Ambientada a Nova York de finals del segle XIX, on un psicòleg criminalista i el seu amic il·lustrador són convidats per la policia a investigar un seguit de crims horribles. Una sèrie amb tocs de Sherlock Holmes i Jack l'Estripador amb uns actors de categoría com Daniel Brühl i Like Evans.




2.Criminal (12 episodis)


Una sèrie intensa que tracta sobre una investigació criminal en la qual totes les accions i la trama ocorre dins duna sala d'interrogatoris. Per tant, només hi ha dos focus, el sospitós i el policia que l'interroga.
Aquesta sèrie, dirigida per George Key, presenta un format nou. Criminal té 12 capítols que estan dividits en quatre blocs i es desenvolupen en un país diferent: Alemanya, Espanya, França i Regne Unit. Tots aquests blocs tenen un argument comú però un equip tècnic i artístic diferent. 
Un format nou que segur que t'atraparà de principi a fi. 



3.'The mist' (1 Temporada)


Sèrie dramàtica, adaptació d'una novel·la de Stephen King i protagonitzada per Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney.
Tracta d'una família d'un petit poble dels estats units que està destrossada per un crim brutal. Mentre intenten fer front a les conseqüències es forma una boira intensa que els separa de tothom. Amics familiars, i enemics es converteixen en companys per poder lluitar amb la boira i les seves amenaces això si, si són capaços de no perdre el sentit.



4.'The stranger' (1 temporada)


Adaptació d'una novel·la de Harlan Coben on l'autor amb Daniel Brocklehurst fan de directors d'aquesta sèrie, una de les que va tenir més èxit als Estats Units durant el confinament. Explica la història d'Adam Price, viu en una preciosa casa en els suburbis d'una ciutat nord-americana. La seva vida és pràcticament perfecta fins que una estranya se li apropa i li diu que potser els seus fills no són seus. L'estranya se'n va i el món de l'adam s'ensorra.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: