'Bridgerton' la nova sèrie de Netflix de la que tothom parla

per Adolescents.cat, el 8 de gener de 2021 a les 08:30
La sèrie Bridgerton es va estrenar a la plataforma Netflix el dia 25 de desembre. Una sèrie creada per Shonda Rhimes, la directora i creadora d'Anatomia de Grey.

Aquesta nova sèrie està centrada en les dones i ambientada al segle XIX narra la història de les pressions que rebien les noies joves per aconseguir una parella, però, sense quasi informació del que passarà després del casament.


La producció ha aconseguit moltes alabances, però també crítiques per diverses escenes en la qual la protagonista, Daphne Bridgerton, coneix els plaers de la masturbació despertant el seu desig sexual. Això i l'aparició del duc Hastings com a figura masculina deixen a l'aire una 2a temporada amb una profunditat sexual més extensa.

Tot i que no és una de les primeres sèries de la plataforma que parla sobre el consentiment i la positivitat sexual, a alguns espectadors els ha sorprès notablement, ja que, són escenes que mai s'havien plantejat per a sèries d'època. 


Bridgerton, és una altra creació de Shonda Rhimes que no passarà desapercebuda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: