La pràctica sexual que t'ajudarà a estimar-te i a veure't més atractiva

per Redacció, el 4 de gener de 2021 a les 09:53

L'"autotoc amorós" és un concepte creat per les germanes Laura i Dianya Núñez, dues educadores que formen la plataforma @sexurero. Aquesta pràctica té l'objectiu d'ajudar-te a connectar amb el teu cos i desbloquejar algunes portes mentals en l'entorn sexual, que sovint se centren en la por, la culpabilització o la vergonya.


Així doncs, la meditació que han creat t'ajudarà a estimar-te més, a ser més lliure i a ser la propietària del teu propi plaer. El que es pretén és que gaudeixis del teu cos sense centrar-te en el clítoris, ja que sovint oblidem que la pell també és un òrgan sexual. L'"autotoc amorós" farà que comencis a veure't d'una manera diferent respecte al sexe, més còmode i natural.

Per dur-ho a la pràctica, el primer que cal fer és treure't del cap l'objectiu d'arribar a l'orgasme i començar a gaudir del camí. Necessitaràs un mirall gran i, si vols, un de petit per veure les teves zones íntimes. Pots posar-te música o bé utilitzar el silenci, totes dues són bones opcions. Quan estiguis llesta, serà moment de començar a acariar tot el teu cos utilitzant diferents tocs per obtenir diferents sensacions.


La idea és que puguis veure com reacciona el teu cos. Pots començar despullant-te mentre t'observes i explores les teves respostes físiques a mesura que t'acaricies. La finalitat no és masturbar-te, tot i que si et ve de gust pots fer-ho. Entregat completament a l'experiència i dóna't amor a tu mateixa, mentre ho facis notaràs que entres en un espai segur de total amor i acceptació que t'ajudarà a treure't vergonyes i inseguretats.

Fer aquesta meditació de tant en tant t'ajudarà a estimar-te una mica més, veure't més atractiva i a empoderar-te en les teves relacions sexuals. A més, observar amb atenció el teu cos i els teus genitals farà que reconnectis amb la teva sexualitat de manera diferent.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: