Com serà el sexe del futur?

per Redacció, el 17 de gener de 2021 a les 08:47

Segons diversos científics, l'any 2045 el sexe serà cada vegada més tecnològic i 1 de cada 5 joves tindrà sexe amb un robot de manera habitual. Així, es preveu la popularització dels robots amb forma humanoide dotats d'intel·ligència artificial i sofisticats sistemes operatius que oferiran la possibilitat d'acariciar a la nostra parella encara que es trobi a quilòmetres de distància. La idea és poder imprimir una rèplica exacta dels genitals d'un altre ésser humà en 3D i després poder coordinar els seus moviments a través d'una aplicació del mòbil o bé utilitzar una tecnologia que ens faci sentir en el nostre propi cos l'orgasme de diverses persones simultàniament.


Aquest invent rebrà el nom de "sextech" i serà la unió entre tecnologia i sexe. En tan sols una o dues dècades podrem explorar universos íntims inimaginables avui dia. En 20 anys, el mercat de la sexualitat serà 3 vegades major del què ho és actualment i podria multiplicar-se per 7 de cara a l'any 2050. De fet, ja existeixen al mercat recreacions que es dirigeixen cap a aquest camí. Si més no, l'informe de Future of Sex, realitzat per diversos especialitzes de la matèria, assegura que la possibilitat de mantenir sexe amb una exparella serà una realitat que no trigarà gaire a arribar a les nostres vides.

El futur, doncs, indica que no tan sols podrem triar el físic del nostre "sexbot", sinó que també podrem personalitzar el grau de timidesa, simpatia o, fins i tot, d'apetit sexual. Una vegada personalitzat, serà possible mantenir conversacions amb ells i dur a terme activitats conjuntes com les que faria qualsevol parella. Aquests, majoritàriament, estaran confeccionats amb silicona, però s'estan estudiant diferents materials més similars al tacte de la pell humana com l'elastòmer termoplàstic, un component que emula la sensació de tocar a una dona real.


Els "Sex toys" intel·ligents, però, no seran els únics que transformaran la vida sexual del futur. L'any 2035, es preveu la normalització de joguines sexuals que podran ser utilitzades en escenaris de realitat virtual. A més, gràcies al sexe remot, les barreres físiques començaran a desaparèixer. De fet, les relacions a distància d'avui dia són molt més fàcils que les de les parelles d'una o dues dècades anteriors, ja que ara podem veure i escoltar a l'altra persona en temps real.

Així doncs, les innovacions en el camp de la realitat virtual faran possible la recreació d’escenaris eròtics interactius, formar part de jocs sexuals en línia multijugador o crear avatars sexuals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: