Aquesta influencer podria sortir a borsa

per Redacció, el 5 de gener de 2021 a les 09:17


Fa unes setmanes us vam explicar que havia sortit a borsa el grup de música BTS. Resulta que no són els únics que podrien sortir a borsa, ja que Chiara Ferragni podria ser la primera influencer a sortir a borsa per monetitzar la seva imatge.


Chiara Compta amb 21 milions de seguidors a Instagram, la italiana més internacional és una de les influencers amb major poder mediàtic del món. Fins i tot, s'estudia la seva història a la Universitat de Harvard com a cas d'èxit.

Hem de remarcar que el negoci dels influencers ja mou al voltant de 6.800 milions d'euros, segons xifres de Financial Times, i formen part de l'estratègia de màrqueting de moltes empreses.


Ferragni ha dit en declaracions al diari italià Corriere de la Sera que està valorant sortir a borsa o fusionar-se amb un grup de moda de luxe. "Aquest és el nostre objectiu, però primer hem de fer que la marca i l'empresa siguin atractives: amb una bona rendibilitat i una justa relació qualitat-preu, així com una difusió i coneixement internacional", defensa la influencer.

No va dir quina de les seves 3 empreses podria entrar a borsa, però les 3 empreses juntes van generar un total de 31 milions l'any passat.​

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: