Els 8 llocs més romàntics de Catalunya

per Redacció, el 7 de gener de 2021 a les 09:59

Quan pensem a marxar un cap de setmana o fer algun pla diferent amb la parella és possible que ens vingui al cap fer una escapada fora de Catalunya. Però la veritat és que no cal anar gaire lluny per visitar llocs espectaculars que t'enamoraran a primera vista. Et mostrem alguns dels llocs més romàntics de Catalunya els quals, si les restriccions no t'ho impedeixen, pots visitar amb la teva parella:


1.Els Castells del Sió de la Segarra


Es troba a la comarca de la Segarra i és un llegat patrimonial ideal per fer-hi una escapada. Trobaràs diversos castells i alguns dels més especials són el castell de Concabella, el castell de l'Aranyó, el castell de Pallargues i el castell de les Sitges.

 

2.La Roca Foradada


Es troba a la muntanya de Montserrat i és una de les parts més curioses de la geografia septentrional montserratina. Un rocam es va desplomar de manera que les dues roques del costat van quedar recolzades una sobre l'altra i van donar-li aquesta forma triangular que avui dia coneixem com a Roca Foradada.
 

3.Siurana


Aquest poblet de Tarragona és capaç d'enamorar a tot aquell qui el visita. Pertany al Priorat i es troba enlairat a 737 metres d'altitud sobre una cinglera de roca calcària. És com un mirador situat sobre el riu Siurana i el seu pantà amb vistes de la Serra de Montsant i les Muntanyes de Prades. A més, la llegenda del Salt de la Reina Mora acompanya a aquest poblet. Aquesta explica com van entrar les tropes cristianes a la fortalesa després de molts mesos de setge i com la bella reina Abdelazia va preferir saltar a l'abisme amb el seu cavall abans que entregar-se als enemics. Una prova d'aquest fet és una marca que va deixar la ferradura de l'animal quan va intentar frenar davant del precipici.
 

4.El claustre de l'Escola Pia d'Igualada


Es tracta d'un claustre renaixentista del s.XVII. Es troba a l'interior de l'Escola Pia d'Igualada i s'hi realitzen diversos esdeveniments culturals. És un lloc ideal per passar-hi una vetllada tranquil·la, agradable i romàntica mentre gaudeixes de les diverses activitats que ofereixen com sopars, concerts o exposicions.
 

5.Sa Tuna


És sabut per tothom que les platges de la Costa Brava poden arribar a ser precioses. Algunes de les més maques es troben al Cap de Begur i Sa Tuna n'és una d'elles. És una cala petita i molt acollidora, envoltada de pins i de natura.
 

6.El Mirador de la Salut de Collbató


És el mirador de la Salut que ofereix unes grans vistes de la muntanya de Montserrat. Està situat al capdamunt del poble de Collbato i, tot aquell qui el visiti de dia, podrà veure la façana modernista de l'Ermita de la Salut. Qui prefereixi visitar-lo de nit, veurà com s'il·luminen les llums de l'ermita i les llums que indiquen l'entrada a les coves del salnitre, creant una imatge molt romàntica.
 

7.El mirador d'Horta


És un dels miradors més famosos de la ciutat de Barcelona inaugurat l'any 1995. Es troba a la carretera de Cerdanyola a Horta, on les vistes de la ciutat són espectaculars. Un dels trets característics d'aquest mirador és que s'hi troba un gronxador, des del qual podràs observar la ciutat. Si s'hi puja a la tarda, es poden contemplar les vistes nítides i belles sobre la ciutat des del moment en què el sol comença a pondre's.
 

8.El Pont de Besalú


És un dels pobles més macos de Catalunya i es troba a la comarca de la Garrotxa. En ell s'hi troba un pont considerat un dels ponts més romàntics i protegit com a bé cultural d'interès nacional. És un pont de pedra de forma angular de vuit arcs desiguals sobre pilars majoritàriament fomentats a la roca viva.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: