El missatge de Miguel Herran sobre la pandèmia

per Redacció, el 8 de gener de 2021 a les 08:44

Miguel Herrán es va fer conegut després de la seva aparició a la famosa sèrie "la Casa de Papel" on feia de Río. Aquesta fama l'ha fet arribar a milions de persones i acumular molts seguidors a Instagram, en el qual ha volgut fer una reflexió.


Just amb l'inici d'aquest nou any, Miguel ha volgut fer un comentari sobre la situació que estem vivint per la pandèmia. Ho feia a través d'un post d'Instagram on se'l veia portant una mascareta. Acompanyava aquest post amb les següents paraules: "10 dies a casa per aquest una que ha estat en contacte directe amb un infectat... A estones penso que la vida és una farsa i els rodatges són la realitat. Aquesta època que ens ha tocat viure és com una novel·la de ciència-ficció. No he penjat res a les xarxes socials aquestes dates perquè sóc més d'estar amb la gent que em rodeja vivint la vida. Però he aprofitat aquesta situació extraordinària que m'ha tocat viure per dir-os que tant de bo tot això vagi a millor. Tant de bo aconseguim construir una humanitat més forta, solidària i conscienciada. Una humanitat realista i menys egoista".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: