Logotip de Adolescents.cat

Un estafador roba milers d'euros fent-se passar per Sam Heughan

per Redacció, el 9 de gener de 2021 a les 08:58

Un estafador s'està fent passar per Sam Heughan, el protagonista de "Outlander". Pel que es veu, diverses dones que són fans de la sèrie han estat enganyades per aquest home, el qual ha arribat a aconseguir grans quantitats de diners amb la seva estafa.

Una de les dones va ser enganyada per invertir 34.000 lliures en una marca de whisky anomenada Sassenach Spirits de Heughan. També ha sortit a la llum el cas d'una infermera de 56 anys, la qual ha reconegut que li havia arribat a entregar 36.500 lliures. Pel que es veu el que feia era fer pensar a les seves víctimes que mantenien una relació amorosa en línia amb Sam Heughan, l'última es prolongava des del 2018.


De fet, aquesta última dona va arribar a pagar 7.000 lliures per l'entrega d'un regal sorpresa que mai va arribar. "Va dir que era una sorpresa i que li havia posat molts diners en efectiu. Els següents dies vaig anar rebent correus electrònics d'una empresa de transport que estava a Escòcia. Pel que es veu, el paquet havia sortit de Glasgow, però havia acabat a Brasil i vaig haver de pagar perquè me'l reenviessin. Més tard va acabar a Geòrgia i vaig haver de tornar a pagar. Finalment la farsa va acabar amb una multa de més de 7.000 lliures per "no seguir els termes i les condicions de l'empresa de transport", la qual va acabar pagant ella..." Resulta que aquesta dona havia començat a parlar amb el farsant després d'haver guanyat un concurs en el qual es rifava una cita amb Heughan.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: