Ciclistes al Cabrerès, on s'ha acumulat molta neu durant el temporal Filomena | Adrià Costa

El curs es reprèn amb una quarantena de centes tancats pel temporal

Filomena castiga especialment la zona de Ponent, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Ciclistes al Cabrerès, on s'ha acumulat molta neu durant el temporal Filomena | Adrià Costa
per NacióDigital, el 11 de gener de 2021 a les 10:03
Una quarantena d'escoles no han reobert finalment les seves portes aquest dilluns a causa del temporal Filomena, segons ha explicat el conseller d'Educació, Josep Bargalló.

En declaracions a Ràdio4 i La2, el conseller ha explicat que aquest diumenge es parlava d'una vintena de centres però finalment han estat el doble els que no han pogut iniciar el segon trimestre ja que no s'ha pogut restablir el subministrament elèctric quan es preveia.

Bargalló ha concretat que es tracta majoritàriament de centres ubicats a la comarca del Prioritat, amb un total de 16 centres. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: