Logotip de Adolescents.cat

12 dispositius soprenents que no sabies que existien

per Redacció, el 16 de gener de 2021 a les 06:00

La tecnologia sovint ve acompanyada d'invents que mai haguéssim estat capaços d'imaginar. Alguns són molt cars i d'altres tenen una utilitat qüestionable, però en tots dos casos s'utilitza la tecnologia d'una manera sorprenent. A continuació et mostrem 15 dispositius que segurament no sabies que existien:


1.Forn intel·ligent June

 
Es tracta d'un forn que compta amb un xip de Nvidia, intel·ligència artificial, càmeres i sensors interns. A més, es pot connectar al telèfon mòbil per tal de controlar el seu funcionament. La finalitat d'aquest producte és ajudar a aquelles persones que no tenen gaire idea de cuina i fer-los la feina, ja que els seus consumidors només s'hauran de preocupar de posar el menjar dins el forn. Ha estat creada per antics enginyers d'Apple i el seu preu és de 1.500 dòlars.

 

2.Vàter Numi

 
Es tracta d'un vàter elegant i amb funcions sorprenents. Té connexió WiFi, una Nintendo Switch i un altaveu incorporat que es pot sincronitzar amb Amazon Echo. A més, pot controlar-se amb la veu, s'obre i es tanca de forma automàtica quan ens apropem o allunyem i preescalfa el seient per tal que estiguem a gust.
 

3.Quirky Egg Minder

 
Es tracta d'una ouera intel·ligent que se sincronitza amb el nostre telèfon mòbil i ens diu quants ous queden i quina és la seva data de caducitat, així sabem si s'estan acabant i podem anar-ne a comprar. Té un preu de 13 euros.
 

4.Brita Inifinity WiFi

 
Les gerres que utilitzen una sèrie de filtres per a purificar l'aigua necessiten que els canviem quan aquests deixen de fer la seva funció. Aquesta gerra, però, encarrega filtres de manera automàtica a Amazon gràcies al servei Amazon Dash. El preu és de 45 dòlars i els filtres van a part.
 

5.Hidrate Spark

 
És una ampolla d'aigua que se sincronitza amb el nostre telèfon mòbil i ens envia notificacions per recordar-nos que hem de veure aigua i mantenir-nos hidratats. Té un preu de 55 dòlars i, a més, és  brilla quan assolim un objectiu. Això sí, potser surt més rentable beure aigua quan tenim set en comptes de mirar una aplicació que ens digui si ens toca veure aigua o no.
 

6. Onvi Prophix

 
Aquest raspall de dents es connecta al telèfon mòbil per fer fotografies de les nostres dents i així veure l'interior de la nostra boca. Disposa d'una càmera de 10 megapíxels i pot ajudar-nos a revisar l'estat de les nostres dents. Així sí, el preu és de 400 dòlars i potser surt més a compte anar al dentista...
 

7.Raspall de dents de Xiaomi

 
La marca Xiaomi disposa d'un raspall de dents capaç de connectar-se a una aplicació i així controlar-lo i monitoritzar-lo. Compte amb diverses opcions, modes de raspallat i de monitoratge del temps. Es tracta d'un raspall totalment funcional amb un preu de 29,99 euros.
 

8.Juicero

 
Aquesta màquina de sucs ja no existeix, però en el seu moment prometien ser l'espremedor de fruita del futur. Disposava de diverses càpsules de gustos que permetien fer sucs en poc segons. Al principi el seu preu era de 700 dòlars, però en veure que no va tenir una bona rebuda el van rebaixar a 399 dòlars fins a finalment tancar el negoci.
 

9.Botella Kuvée

 
És una ampolla de vi amb connexió WiFi i una pantalla tàctil que ens mostra diferent informació del vi que guarda al seu interior. La mateixa marca ven unes càpsules d'entre 30 i 50 dòlars que es posen a l'interior de l'ampolla, que té un preu de 200 dòlars. Les càpsules compten amb una etiqueta intel·ligent que el sistema de Kuvée pot llegir, A més, manté fresc el vi, amb totes les seves propietats i gustos durant trenta dies.
 

10.i.Con

 
Es tracta d'un condó intel·ligent, però no és un preservatiu sinó un anell que es col·loca sobre el penis i mesura diferents estadístiques com la velocitat, la temperatura de la pell, les calories cremades, la freqüència amb què es practica sexe i altres dades que es poden sincronitzar amb el telèfon. Té un preu de 68,99 dòlars.
 

11.Thync calm

 
Aquest dispositiu es col·loca com si fos una espècie d'adhesiu al front que va fins a la part posterior de l'orella i la nuca. Aquest realitza una sèrie de vibracions, entre altres estímuls, que promet omplir-nos d'energia o bé relaxar-nos, depenent del que necessitem. Segons la companyia és un substitut del cafè i es pot sincronitzar amb una aplicació per ajustar els impulsos. El seu preu és de 199 dòlars.
 

12.Pavlok

 
Es tracta d'una polsera que costa 150 euros que genera descàrregues elèctriques per tal de corregir mals hàbits. Aquesta es connecta al telèfon mòbil i gràcies a sensors, el GPS i la configuració de l'usuari sabrà si estàs fent alguna cosa dolenta. Els seus creadors prometen que en quinze dies poden corregir certes conductes com, per exemple, anar a dormir tard.
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: