4 característiques que indiquen que hauries d'allunyar-te d'una persona

per Redacció, el 23 de gener de 2021 a les 06:00

Quan coneixem a una persona per primera vegada, aquesta sol comportar-se de manera simpàtica i agradable. Però pot ser que més endavant, quan la coneixem més a fons, descobrim coses de la seva personalitat que no ens agraden. El portal Bustle, format per diversos especialistes, ha mostrat algunes característiques que tenen les persones de qui hauríem de desconfiar en un principi:


1.Ignoren les teves barreres físiques


Hi ha persones que de manera subtil intenten apropar-se a tu fent-te pessigolles,parlant-te de molt a prop... i si t'apartes o els dius que parin, tornen a fer-ho, encara que després et demanin disculpes. Aquesta és una manera que tenen de fer veure que no accepten un no per resposta.


dont touch me chelsea peretti GIF

2.Tenen canvis de comportament sobtats


Aquelles persones que canvien el seu comportament sense cap motiu aparent i d'un moment per l'altre poden voler-te manipular. Aquest fet pot incloure passar de comportar-se d'una manera afectuosa a estar irritat ràpidament o bé canviar el seu comportament per tal de sortir-se amb la seva.

3.No té límits a l'hora de bromejar


Aquest tipus de persones solen bromejar molt i jugar amb aspectes que et poden generar inseguretats. A més, si t'enfades et diran que t'ho prens massa seriosament i et faran sentir malament. És una manera de manipular i de fer-te creure que estàs "boig" si et queixes.

late show smile GIF by The Late Show With Stephen Colbert

4.Saben massa de tu


Quan coneixes a algú és normal stalkejar-lo una mica per fer-te una idea superficial de com és la persona i què li agrada. Però com tot, té uns límits, i si coneixes a algú que sap més de tu que molts dels teus amics i amigues, pots estar davant d'una persona controladora que s'acabi convertint en un problema.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: