Pel·lícules que s'esperen per aquest 2021 i no et voldràs perdre

per Adolescents.cat, el 14 de gener de 2021 a les 12:22
La plataforma de Netflix prepara per a aquest 2021 un munt de pel·lícules originals que segur que no us voldreu perdre.

'SuperKids'


Quan alienígenes segresten a tots els superherois de la terra, els seus fills s'han d'unir i aprendre a treballar en equip si volen salvar als seus pares i al món. Robert Rodrígez director de la mítica pel·lícula 'Spy Kids' torna al cinema d'aventures amb cares conegudes com YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas, Christian Slater, Boyd Holbrook, Christopher McDonald  i Adriana Barraza.


'Loco por ella'


L'Adri decideix ser voluntari del centre psiquiàtric on viu la Carla la qual vol trobar-se per recordar aquella màgica nit que van passar junts. Aquest retrobament és el punt de partida del nou film del cineasta Dani de la Orden.


'To all the boys that i've loved before 3'


La tercera i última entrega sobre la història d'amor entre Lara Jean i Peter Kavinsky.
En aquest últim film sabrem si l'amor entre aquests dos personatges que ens van enamorar des del principi és com les novel·les que Lara Jean sol llegir per evadir-se de la realitat. 

'La bestia'


El director de curtmetratges, David Casademunt, s'estrena com a director d'un film amb una proposta terrorífica: una família que viu aïllada de la societat és posada a prova per una criatura terrorífica. Estan tan units com creuen?
 

'The kissing booth 3'


La tercera i última entrega de la història romàntica entre Elle Evans i Noah Flin, on Elle ha de prendre una gran decisió.

'Moxie'


Una comèdia dramàtica en la qual una adolescent de Texas prepara una revolució feminista en el seu institut. Entre el repartiment hi podem trobar Hadley Robinson, Lauren Tsai, Josephine Langford, Marcia Gay Harden, Clark Gregg i Patrick Schwarzenegger.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: