Curiositats de Disney Channel que potser no coneixies

per Redacció, el 15 de maig de 2021 a les 06:00
Si ets fan de Disney i has vist tots els shows de la dècada del 2000, això t'interessa! A continuació t'expliquem algunes de les curiositats més sorprenents que hem trobat:

1.Un guionista de la sèrie Lizzie McGuire va confessar en una entrevista que van estar a punt d'afegir una parella homosexual a la sèrie. Hagués estat la primera en aparèixer a Disney Channel als anys 2000.

 


2.Miley Cyrus va confessar que al principi de rodar la sèrie Hannah Montana estava molt mal pagada. Va explicar que probablement va ser la persona "que menys cobrava de la TV" perquè en aquell moment no sabia com funcionava la indústria.

 
 

3.Hannah Montana va ser originalment concebuda com un spin-off de la sèrie Raven. Disney va produir un episodi on Cody coneixia una actriu jove que volia experimentar la vida com una noia normal. L'episodi havia de ser el pilot d'un show anomenat Better Days, però finalment va ser reescrit com a Hannah Montana.

 

4.Anneliese van der Pol va deixar el seu paper de Kim a Kim Possible per poder fer de Chelsea a Raven.

 
 

6.Abans que la sèrie Raven fos premiada, Disney tenia un límit de 65 episodis per tots els seus shows. En veure que Raven es feia tan popular, van decidir trencar aquesta regla i fer fins a 100 episodis.

 

7.En Joe Jonas va fer el càsting pel paper de Justin a "Los Magos de Waverly Place" però no el va aconseguir. David Henrie va interpretar paper i, a més, va escriure dos episodis de la sèrie.

 

8.Els bessons que interpretaven Zack i Cody no van acabar la relació amb Disney de manera amistosa. De fet, Dylan Sprouse va exposar que Disney va intentar robar-los la idea de spin-off sense pagar-los res.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: