Molta polèmica per una sèrie sobre el «penis més llarg del món»

per Redacció, el 12 de gener de 2021 a les 11:05
Una sèrie de televisió per a nens d'entre 4 i 8 anys estrenada aquest gener a la televisió pública de Dinamarca està creant molta polèmica. El motiu? El seu protagonista: el John Dillermand, un home que viu amb la seva àvia i que té "el penis més llarg del món". 

Sí, ho heu llegit bé. El personatge principal d'aquesta producció pot estirar i arronsar el seu penis desenes de metres i el fa servir per a gairebé tot, des de passejar gossos fins a fer volar un helicòpter. El creador de la ficció, Jacob Lev, assegura que l'origen del personatge és una història que es va inventar per explicar els seus fills. "Als nens els va encantar, perquè així els podia parlar sobre l'anatomia del cos sense sexualitzar-la, i vincular-la amb sentiments que tractaven sobre la fascinació, en comptes d'avergonyir-se d'una part del cos", assegura en unes declaracions recollides pel 3/24. 

Ara bé, no tothom comparteix aquesta opinió. Diverses persones han criticat durament la sèrie en considerar-la masclista, ja que el "penis" és un dels elements principals de la història i el seu protagonista, en alguns moments, no el pot controlar. "Aquesta és la imatge què volen donar als nens, què els homes no poden controlar els seus penis"?, es pregunten alguns usuaris. A vosaltres què us sembla?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: