La tècnica de seducció per triomfar en l'amor (i a la vida), segons un expert en relacions

per Redacció, el 12 de gener de 2021 a les 12:07
Acostumem a relacionar la paraula seducció amb el sexe i l'amor, però els àmbits que inclou són molt més extensos. Així ho assegura el psicòleg i psiquiatre Raj Persaud a la BBC. Segons aquest expert la seducció és un art que podem utilitzar en diversos entorns de la nostra vida quotidiana i que ens pot ajudar a aconseguir allò que ens proposem. 

Per Raj Persaud el més important a l'hora de seduir és deslliurar-nos de la idea que l'atractiu va lligat al nostre aspecte. Tots i totes tenim la capacitat d'atraure i captivar els altres independentment del nostre físic. Cal que tinguem clara aquesta idea per tal que les nostres inseguretats no ens frenin. 


Com seduir?


Dit això, el segon pas consisteix a centrar-nos en les necessitats de la persona que volem seduir i en les seves inquietuds. I és que, si no ens preocupem per l'altre, si no mostrem interès pel seu món és molt difícil que el puguem arribar a captivar. 


Listen Up GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Al cap i a la fi una de les coses que més ens agrada a tots i a totes és ser escoltats, sentir que ens volen ajudar, en definitiva, notar que tenim algú amb qui podem comptar i que ens vol fer la vida més fàcil. 

Així doncs, quan vulguem seduir algú és clau que tinguem això present i que demostrem el nostre interès. El cert és que pot semblar "un truc" massa simple, però segons Raj Persaud és el més eficient de tots.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: