Aprofita els millors descomptes del Carnet Jove per anar al cinema

per Redacció, el 12 de gener de 2021 a les 12:54

Des de l'inici de la pandèmia que el món cultural està passant per un moment complicat, ja que les restriccions actuals obliguen els cinemes a reduir el seu aforament i a adaptar la programació a la situació. És per això que ara més que mai es demana, a tot aquell qui pugui, que assisteixi al cinema i ajudi al sector a tirar endavant.

A més, amb el Carnet Jove et pots beneficiar de molts descomptes i gaudir de les millors pel·lícules del moment al millor preu! Pots trobar tots els descomptes aquí.
  Si no vols esperar a aprofitar-los, et deixem a continuació diverses pel·lícules recentment estrenades que segur que t'agradaran:

1.Nuestros mejores años


Es tracta d'una pel·lícula dramàtica ambientada a Itàlia als anys 80. Narra la història de 4 amics, explicada en el transcurs de quaranta anys, des de l'any 1980 fins a l'actualitat. El seu viatge des de l'adolescència dels protagonistes fins a l'edat adulta et farà connectar amb les seves esperances, decepcions, èxits i fracassos viscuts durant la seva amistat.
 

2.Sentimental


Es tracta d'una comèdia espanyola protagonitzada per Javier Cámara i Griselda Siciliani, que donen vida a Julio i Ana, una parella que fa més de 15 anys que estan junts. La seva relació s'ha anat refredant amb el pas del temps, però tot canvia quan una nit l'Ana decideix convidar a casa als veïns del pis de dalt, a en Salva i la Laura, interpretats per Alberto San Juan i Belén Cuesta. Aquesta parella simpàtica i amable els farà una inusual i sorprenent proposta que convertirà la vetllada en una experiència única pels quatre.
 

3.La lección de alemán


Es tracta d'una pel·lícula dramàtica ambientada en els anys 40 després de la II Guerra Mundial. Siggi Jepsen, el protagonista, es troba en una institució que pretén educar a joves difícils. Quan es troba en la situació d’haver d’escriure un assaig sobre "els plaers del deure", es veurà obligat a evocar els seus records. Però només quan està sol és quan és capaç de recordar moments de la seva infància amb el seu pare, Jens Ole Jepsen, un oficial de policia que va rebre l'encàrrec de vigilar el pintor expressionista Ludwig Nansen. La seva història és narrada a través dels seus records de quan era nen i de tot el dolor que li causen.
 

4.Las mil y una


Es tracta d'un drama adolescent que narra la història de l'Iris, una nena de 17 anys que ha estat expulsada de l'escola. Ara ha de passar els dies amb les seves dues millors amigues, les seves cosines, en una habitació estreta jugant amb el telèfon mòbil o als carrers buits de la ciutat. Quan Renata, freda i segura d'ella mateixa entra en escena, Iris queda fascinada. Les dues comencen a coquetejar, però diversos rumors sobre el passat de Renata comencem a arribar i són cada vegada més forts.
  
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: