TEST Ets tan llest/a com et penses? Ets capaç de detectar enganys digitals?

per Redacció, el 24 de gener de 2021 a les 10:30
Tots i totes fem servir internet cada dia: entrem a desenes de pàgines, enviem i rebem centenars de missatges, ens passem hores a les xarxes socials...Tot plegat fa que cada vegada estiguem més exposats als fraus digitals. 

Quan parlem d'aquest tipus d'estafes, molts cops ens ve al cap la típica web "cutre" que ens promet guanyar diners. La veritat, però, és que els mètodes que s'utilitzen per enganyar la gent cada vegada són més sofisticats i difícils de detectar. És per això que avui us hem preparat aquest test amb l'ajuda dels i les expertes d'Internet Segura, sereu capaços de superar-lo?

 

Amb la col·laboració d'Internet Segura.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: