Idees de plans per quan no saps què fer

per Redacció, el 13 de gener de 2021 a les 11:32
2020 va ser un any complicat i aquest 2021 encara no hem recuperat del tot la normalitat. Ara bé, hi ha coses que podem seguir fent: et proposem algunes idees de plans per quan no saps què fer:

Anar al cinema


Per sort podem seguir anant al cinema, entre les estrenes més destacades de la cartellera podem trobar: 'The War with Grandpa' l'última pel·lícula de Robert de Niro, 'Wonder Woman 1984' i pel·lícules espanyoles com la comèdia de 'El inconveniente', que tindrà continuïtat com una sèrie a la plataforma Netflix, 'Hasta el Cielo'.

També, si voleu gaudir de cinema independent, la Filmoteca de Catalunya obra les portes per descobrir obres internacionals com la cinematografia Índia de Mani Kaul. A més a més, també compte amb diversos cicles el cicle de 'días cortos' on posen en primer pla els films de joves cineastes locals; els dies de cinema familiar o la visita i xerrades d'il·lustres directors i cineastes.

 

Anar al teatre


Si una cosa ens ha ensenyat el 2020 és que hem de posar-li drama a la vida... però teatral! Aprofiteu per anar al teatre, gaudir d'un bon espectacle i ajudar la cultura. Hi ha descomptes per a menors de 35 anys, també del Carnet Jove...així que les entrades us poden sortir molt bé de preu.
 
A Barcelona encara podeu gaudir de comèdies com '53 Diumenges' al Teatre Romea o 'Scape Room' al Teatre Goya, entre moltes altres.
 

Coneix la teva ciutat o poble


Tot i que el confinament municipal ens limita la mobilitat, podeu aprofitar per conèixer més la vostra ciutat o poble, buscar rutes, llocs per visitar, racons on fer-se fotografies...Si vols descobrir el món, has de començar pel lloc on vius!

Aprofitar el temps a casa


Si preferiu estar a casa, no us preocupeu, també us proposem plans per no moreus del sofà o l'habitació:

1. Fer un Scape Room digital. Aquesta web us n'ofereix alguns.

2. Millorar les habilitats a la cuina: podeu provar noves receptes i posar-vos creatius. A Instagram, Tik Tok...hi ha moltíssimes comptes amb receptes ràpides i senzilles, com aquest:



3. Gaudiu dels grans museus del món sense moure-us del sofà: museus icònics com l'Hermitage a Sant Petersburg, Rússia o el MoMA a Nova York ofereixen rutes virtuals.

4. Reordeneu i (redecoreu) l'habitació: us deixem amb alguns consells per ordenar de Marie Kondo disponibles a Netflix.


5. Escolteu podcast per entretenir-vos o saber més sobre allò que us interessa. Aquí podeu trobar els podcast d'Adolescents XL. A Spotify, a més, hi ha una llista amb alguns dels podcast amb més èxit.

6. Llegir llibres que tingueu pendents. Aquí en teniu alguns que ens vau recomanar vosaltres a través d'Instagram.



7. Fer algun curs online: podeu aprofitar el temps lliure per saber més coses sobre allò que us apassiona fent un curs virtual. Hi ha moltes webs que n'ofereixen d'interessants i alguns són gratuïts. Si no també podeu buscar tutorials a Yotutube.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: