5 trucs de WhatsApp que potser no coneixies i et poden ser útils

per Redacció, el 14 de gener de 2021 a les 10:18

WhatsApp és una de les plataformes de missatgeria instantània més utilitzades avui dia. Sabem que compta amb molts trucs, alguns d'ells coneguts per tothom com l'opció de destacar missatges, però també en té molts altres que poden ser de gran utilitat i que no són tan coneguts. A continuació us n'expliquem alguns que potser desconeixíeu i que us permetran treure-li més rendiment:


1.Dóna-li un format diferent als teus missatges


Segur que alguna vegada t'ha arribat un missatge en negreta, cursiva o amb una paraula ratllada. Aquesta és una funció que WhatsApp va habilitar fa molt de temps, però que pocs saben com es fa servir.

- Per escriure una paraula en negreta caldrà posar-hi un asterisc (*) abans i després de la paraula.
- Per escriure una paraula en cursiva caldrà posar-hi un guió baix (_) abans i després de la paraula.
- Per escriure una paraula ratllada caldrà posar-hi un guió corbat (~) abans i després de la paraula.
 

2.Dictar el text


Si tens un dispositiu iOS, podràs activar aquesta funció des de "Configuració" del teu telèfon. A "General" i a "Teclat", on hauràs d'activar l'opció "Activar Dictat". En cas que tinguis un dispositiu Android, també caldrà que activis la funció des de "Configuració".

3.Bloquejar WhatsApp amb l'empremta dactilar o amb Face ID


Aquesta funció s'activa des de la "Configuració" del WhatsApp, anant a "Compte", "Privacitat" i activant l'opció de baix de tot "Bloqueig de pantalla".
 

4.Fer una còpia de seguretat


WhatsApp és un lloc on acabem acumulant molta informació sensible i per això és recomanable realitzar una còpia de seguretat sovint. Els passos a seguir són: des de WhatsApp, anar a la "Configuració". Seguidament a "Xats" i allà hi trobaràs l'opció "Còpia de seguretat del xat", des d'on podràs configurar amb quina freqüència vols realitzar-la.
 

5. Alliberar espai


Per eliminar arxius que has anat acumulant i alliberar espai a WhatsApp has d'anar a "Configuració", "Emmagatzematge i dades" i "Gestionar l'emmagatzematge".

ALTRES TRUCS 

El truc perquè ningú vegi el que posa en les teves notificacions de WhatsApp


El truc de WhatsApp que et serà molt útil per les notes de veu


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: